Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:44:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:44:34
|
|
|
|
nebo
|
Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:45:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. KAKO TORTO???? KJE JE TORTA??? A PRI TASI??? TASA PRIJEM!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:46:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. KAKO TORTO???? KJE JE TORTA??? A PRI TASI??? TASA PRIJEM!!! Še je mam nekaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:46:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. Kaj pa te jaz sem. Aja, pišuka ne jem sladkarij.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:46:53
|
|
|
|
matcar
|
Nebo,ZS!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:47:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. KAKO TORTO???? KJE JE TORTA??? A PRI TASI??? TASA PRIJEM!!! Mislim da jo je tasika pohmsala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:47:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. Kaj pa te jaz sem. Aja, pišuka ne jem sladkarij. Ja,baje da se jih braniš vztrajno
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:47:33
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. KAKO TORTO???? KJE JE TORTA??? A PRI TASI??? TASA PRIJEM!!! Še je mam nekaj. Torej govoriš o tvoji torti za tvoj rd IN MALO SI JE DALA tASI, AMPAK ONE JE ITAK NE JE KER JE NA DIETI, TOREJ JE ZA MENE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:47:56
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. KAKO TORTO???? KJE JE TORTA??? A PRI TASI??? TASA PRIJEM!!! Še je mam nekaj. Torej govoriš o tvoji torti za tvoj rd IN MALO SI JE DALA tASI, AMPAK ONE JE ITAK NE JE KER JE NA DIETI, TOREJ JE ZA MENE UUUUUpppppppsssssss nekaj ga sračkam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:48:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo tole večerno druženje ponovit takoj ko bo tvoj ziznik na GH. Si za?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:48:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. KAKO TORTO???? KJE JE TORTA??? A PRI TASI??? TASA PRIJEM!!! Še je mam nekaj. Torej govoriš o tvoji torti za tvoj rd IN MALO SI JE DALA tASI, AMPAK ONE JE ITAK NE JE KER JE NA DIETI, TOREJ JE ZA MENE O tej,ja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:48:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo tole večerno druženje ponovit takoj ko bo tvoj ziznik na GH. Si za?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:48:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čet tudi tebi matcar. Ki te hodiš tak dolgo. Sem bla pri kolegih(Leinem fantu)na obisku,pol pa sem še torto k Tasi peljala,ker sem ji obljubila.Je bla ura že pol 9-ih,ko sem domov prišla,pa preden sem Saš-a skopala pa spat spravla,je bla že ura skoraj pol 10-h.Zaj pa sem tu. Kaj pa te jaz sem. Aja, pišuka ne jem sladkarij. Ja,baje da se jih braniš vztrajno Jap.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:49:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Torej govoriš o tvoji torti za tvoj rd IN MALO SI JE DALA tASI, AMPAK ONE JE ITAK NE JE KER JE NA DIETI, TOREJ JE ZA MENE
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:50:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo tole večerno druženje ponovit takoj ko bo tvoj ziznik na GH. Si za?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:51:21
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo tole večerno druženje ponovit takoj ko bo tvoj ziznik na GH. Si za? jojo JA SEM IN SE GA NAPIJEM RES RES RES RES RES, aja se mi že malo blede...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:53:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo jojo JA SEM IN SE GA NAPIJEM RES RES RES RES RES, aja se mi že malo blede... samo glej da nebomo čakali pol leta na to.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:54:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo tole večerno druženje ponovit takoj ko bo tvoj ziznik na GH. Si za? jojo JA SEM IN SE GA NAPIJEM RES RES RES RES RES, aja se mi že malo blede... Ok pomiri se. Da ne bom jaz za kaki alkohol odgovorna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:55:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ok pomiri se. Da ne bom jaz za kaki alkohol odgovorna.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:56:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta bravo za 5 kg....carica si, ni kaj, jaz pa spet jem sladkarije in to že 4 dni ...krivec Matcar, ker je praznovala jaz pa sem morala biti doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajmo tole večerno druženje ponovit takoj ko bo tvoj ziznik na GH. Si za? jojo JA SEM IN SE GA NAPIJEM RES RES RES RES RES, aja se mi že malo blede... Ok pomiri se. Da ne bom jaz za kaki alkohol odgovorna. Ja sem se odločila, da se sedaj podam v alko, namesto v čokolado...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:56:48
|
|
|
|
nebo
|
Sedaj pa se grem jaz prijavit za stilsko preobrazbo v europarku...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:57:43
|
|
|
|
matcar
|
Slike na rač,samo še v album jih dam,samo bom to ju3 delala,ker predolgo traja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:58:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Sedaj pa se grem jaz prijavit za stilsko preobrazbo v europarku... Kdaj pa je? To bi jaz tudi šla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 21:58:26
|
|
|
|
marta82
|
Ja sem se odločila, da se sedaj podam v alko, namesto v čokolado... Ma ne vem če je to najboljša rešitev... Kako pa vam gre uvajanje GH? Da vem kak dolgo bomo na novo čago čakale...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?