rina22 -> RE: Mariborčanke VIII.del (14.1.2010 6:57:30)
|
Jutro Imam eno res slabo novico[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ju3 ne bom mogla prit na rojstni dan[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Moramo it danes domov. Samo še počakam, da nekaj grem uredit na fax, pol pa domov.. Je ponoči tast klical, da je tašča doživela kap[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Vsi smo adijo, tak da.. Kaj več ne znam povedat, ker še sama ne vem.. matcar, res mi je žal[sm=smiley19.gif] OPROSTI in zares upam, da boste uživale, kar se le da[sm=smiley1.gif] saraya, tudi ti oprosti[sm=smiley13.gif] Upam, da boš našla drug prevoz. Saj veš, da če bi lahko šla, da bi te z veseljem pobrala[sm=smiley1.gif] Kak ste kaj spale? Mi smo katastrofalno[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Take noči pa še ne[sm=smiley13.gif] Timeja se je vsake toliko zbujala, se jokala, komaj sem jo pomirila, pol sem jaz mela take sanje, da nisem vedla, kje sem. Eh... ko smo ugasnili luči, da smo šli spat je cel čas po pohištvu nekaj praskalo (tak, ko kdaj se les krči). Ponoči sem že vsega i svašta vidla.. Pol pa še tast kliče[sm=smiley13.gif] Lepo bodite, jaz grem malo še ležat, ker sem taka ko zombi[sm=smiley13.gif] NIč se nisem naspala. Pa še tak me je blo strah, da sem se cela potila, odkriti pa se sploh nisem upala[sm=zmeden.gif] Mogoče, če bo čas, še vas pridem kaj pogledat, drugače pa res uživajte ju3 in brez zamere[sm=smiley13.gif] Pa tak sem se veselila[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|