Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:10:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Grem se jaz malo z možekom družit pa TV bulit. Se tipkamo jutri. Nočko. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:10:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,sem ti odgovorila. Odgovorila. Jaz tudi! Odgovor ze čaka.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:11:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem spet za en kafič zvedla danes in toti je celo na Studencih. močno upam, da je to to! Jaz pridem na otvoritev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:12:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem spet za en kafič zvedla danes in toti je celo na Studencih. močno upam, da je to to! Jaz pridem na otvoritev Mislim da bomo VSE MOGLE prit na otvoritev.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:13:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem spet za en kafič zvedla danes in toti je celo na Studencih. močno upam, da je to to! Jaz pridem na otvoritev Itak! Vse morte prit!Jaz tudi upam,ja.Ju3 moram poklicat,pa bom dalje vidla.Je pa zaprt zaradi stanovalcev,ker je v bloku in so skozi sranje delali.To pa bom že porihtala,če bo cena ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:13:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem spet za en kafič zvedla danes in toti je celo na Studencih. močno upam, da je to to! Jaz pridem na otvoritev Mislim da bomo VSE MOGLE prit na otvoritev. no, tudi ti si se že povabla.. sam ti si se bolj na prefinjen način
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:14:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak! Vse morte prit!Jaz tudi upam,ja.Ju3 moram poklicat,pa bom dalje vidla.Je pa zaprt zaradi stanovalcev,ker je v bloku in so skozi sranje delali.To pa bom že porihtala,če bo cena ok. ja verjetno jim že ni pasalo da se je do jutranih ur drlo, pa pilo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:15:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem spet za en kafič zvedla danes in toti je celo na Studencih. močno upam, da je to to! Jaz pridem na otvoritev Mislim da bomo VSE MOGLE prit na otvoritev. no, tudi ti si se že povabla.. sam ti si se bolj na prefinjen način To se pa moraš znat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:15:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se pa moraš znat. pa stara, jaz sem z kmetov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:15:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak! Vse morte prit!Jaz tudi upam,ja.Ju3 moram poklicat,pa bom dalje vidla.Je pa zaprt zaradi stanovalcev,ker je v bloku in so skozi sranje delali.To pa bom že porihtala,če bo cena ok. ja verjetno jim že ni pasalo da se je do jutranih ur drlo, pa pilo... Ja,so skozi bluzli zaradi muzike.Ma,ko jih j...e,mene že ne bojo,če mi rata.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:16:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se pa moraš znat. pa stara, jaz sem z kmetov
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:16:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se pa moraš znat. pa stara, jaz sem z kmetov Kolko jaz vem je Lenart že lep čas mesto.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:19:07
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,ona slikica,ko si mi po mms-ju poslala,pa je pa svetovna.Ful je cuker,ko se tak smejčka.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:19:21
|
|
|
|
nebo
|
OOOOOOOO, dajem poročilo glede flaše: torej moj je sprejel Liino flašo )Mam) in pije od Saša in Maksa Novalac in tudi svoj čajek - ampak sedaj je pil, in imam občutel, da še kakšni 2 uri ne bo zaspal....se veselo pogovarja, kaj je kaj notri?? Kaki red boul ali kaj?? Dala sem mu 60 in je spil brez problema, upam, d se jutri to ponovi, ko mu bo moj dal...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:20:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo OOOOOOOO, dajem poročilo glede flaše: torej moj je sprejel Liino flašo )Mam) in pije od Saša in Maksa Novalac in tudi svoj čajek - ampak sedaj je pil, in imam občutel, da še kakšni 2 uri ne bo zaspal....se veselo pogovarja, kaj je kaj notri?? Kaki red boul ali kaj?? Dala sem mu 60 in je spil brez problema, upam, d se jutri to ponovi, ko mu bo moj dal... Super! Sem vedla,da bo palilo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:20:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo OOOOOOOO, dajem poročilo glede flaše: torej moj je sprejel Liino flašo )Mam) in pije od Saša in Maksa Novalac in tudi svoj čajek - ampak sedaj je pil, in imam občutel, da še kakšni 2 uri ne bo zaspal....se veselo pogovarja, kaj je kaj notri?? Kaki red boul ali kaj?? Dala sem mu 60 in je spil brez problema, upam, d se jutri to ponovi, ko mu bo moj dal... Bravo Rok. Pa bo mama šla lahko čagat v petek.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:21:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak! Vse morte prit!Jaz tudi upam,ja.Ju3 moram poklicat,pa bom dalje vidla.Je pa zaprt zaradi stanovalcev,ker je v bloku in so skozi sranje delali.To pa bom že porihtala,če bo cena ok. ja verjetno jim že ni pasalo da se je do jutranih ur drlo, pa pilo... Ja,so skozi bluzli zaradi muzike.Ma,ko jih j...e,mene že ne bojo,če mi rata. tak se govori. Mi bomo imeli muziko v meji normale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:22:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja,so skozi bluzli zaradi muzike.Ma,ko jih j...e,mene že ne bojo,če mi rata. tak se govori. Mi bomo imeli muziko v meji normale
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:22:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo OOOOOOOO, dajem poročilo glede flaše: torej moj je sprejel Liino flašo )Mam) in pije od Saša in Maksa Novalac in tudi svoj čajek - ampak sedaj je pil, in imam občutel, da še kakšni 2 uri ne bo zaspal....se veselo pogovarja, kaj je kaj notri?? Kaki red boul ali kaj?? Dala sem mu 60 in je spil brez problema, upam, d se jutri to ponovi, ko mu bo moj dal... kaj plenice imate od Ly? bravo Rok!!! Upam,da se jutri ponovi in da se v petek vidimoooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:22:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,ona slikica,ko si mi po mms-ju poslala,pa je pa svetovna.Ful je cuker,ko se tak smejčka. mala frača ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:23:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se pa moraš znat. pa stara, jaz sem z kmetov Kolko jaz vem je Lenart že lep čas mesto. no, ampak še vedno ne tako veliko kot MB. IN TAM VSI POGUČAVLEMO IN ne govorimo. ups črke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:24:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To se pa moraš znat. pa stara, jaz sem z kmetov Kolko jaz vem je Lenart že lep čas mesto. no, ampak še vedno ne tako veliko kot MB. IN TAM VSI POGUČAVLEMO IN ne govorimo. ups črke
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:24:25
|
|
|
|
doris04
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:24:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 21:25:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo OOOOOOOO, dajem poročilo glede flaše: torej moj je sprejel Liino flašo )Mam) in pije od Saša in Maksa Novalac in tudi svoj čajek - ampak sedaj je pil, in imam občutel, da še kakšni 2 uri ne bo zaspal....se veselo pogovarja, kaj je kaj notri?? Kaki red boul ali kaj?? Dala sem mu 60 in je spil brez problema, upam, d se jutri to ponovi, ko mu bo moj dal... kaj plenice imate od Ly? bravo Rok!!! Upam,da se jutri ponovi in da se v petek vidimoooo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?