rina22 -> RE: Mariborčanke VIII.del (9.1.2010 9:17:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nebo, si mogoče bila včeraj v Europarku? Mi2 z mojim sva bila v Alcaponeju, pa je šel mimo en par, z zelenim Quinnijem. Sicer ne bi vedla, samo sem na eni slikici z druženja oz. srečanja vidla, da je bila ena mamica (ki še je nisem spoznala) z zelenim vozičkom in ker je bil [sm=duda.gif] približno tak velik kot Timeja, sem mislila, da si to ti. Mogoče se motim.... Ja sem bila v Europarku med 17.30 in 18.30 in res imam zelen voziček, samo da je Mutsy, ja imam pa temno modro Qunny vrečo, imela sem oblekene kavbojke in belo rjavo kratko bundo in moj mož černo bundo in kavbojke, aja pa čop sem imela...si me videla...??[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Povej mi kaj tvoja črvička že kaj je??? Ja, mislim, da sem vas videla[sm=smiley1.gif] Mimo nas ste šli[sm=smiley1.gif] Malo sem voziček falila, drugače pa mislim, da ste bili vi[sm=smiley1.gif] Timeji sem začela dajat kašice (korenčkovo, jabolkovo, bananino) ampak zdaj nekaj štrajka pa noče več[sm=zmeden.gif] pa poje samo kako žličko, dve. Zvečer ji pa dam mlečno kašico. Tisto ma pa full rada.
|
|
|
|