nebo -> RE: Mariborčanke VIII.del (7.1.2010 12:48:42)
|
Ahoj, 5 minut časa med pospravljanjem in kuhanjem in....[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif], jaz sem ok danes, sem bila včeraj tako boga, a nisem mogla prekolesarit več kot 10 km uuffff, no danes pa sem že prekolesarila svojo tudi telovadla, jedla sem normalno kosilo, se bom pa odpovedala sladkarijam in velikemu vnosu OH za večerjo. In še nekaj, moj [sm=duda.gif] že 2 dni zelo lepo spi, brez nočnih napenjanj in prebujan, sma se dojila samo 2 krat, in razmišljam, da je to mogoče zato, ker ne jem čokolade oz. ne pijem kave popoldan (samo nekofeinsko)...pravijo da lahko čokolada tu črviči, tako da je to res super...[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Tudi jaz sem šla dol 2 kg, čeprav jaz rečem, da je to malo preveč....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vitabela torej se mi boš ti pridružila tam nekje marca, ko bom jaz ponovno poskusila, ker takrat bo moj [sm=duda.gif] že normalno jedel in mi dojenje ne bo vsega pobralo, tako da ne bom padla skupaj...[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Danes je lep dan in zato vas imam vse zelo rada. Delim cmoke.... Sedaj pa delat naprej...greva z R ven in v šolo po N...aja še prej pa bova prvič jedla jabolko... Za kavo jutri pa javim zvečer, ker ne vem kako bo kaj moj možek...po vsej verjetnosti pa bi jaz lahko celo sama priletela za kakšno uro, ampak še nič ne obljubim...javim...
|
|
|
|