Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 14:19:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Maks vse najboljše za 2. rojstni dan !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 15:24:12
|
|
|
|
nebo
|
MAKS VSE NAJBOLJŠE ZA DVE LETI
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 16:27:35
|
|
|
|
arabela*
|
Sva bile z A pri zdravniku...ima gnojno angino.....dobila AB in sirup za vročino zbijat Kljub vročini se počuti vredu....nobenih problemov...... ..no hvalabogu...dobile tudi napotnico za ORL......sicer ko se pozdravi..... Sem še laufala v qlandijo po darilo in zdravila...gužva taka da je brezveze sploh kam hodit,če ni nujno... Naši gledajo Kevina, potem pa gremo k tašči na večerjo..
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 18:51:59
|
|
|
|
ly117
|
Želim vam miren in vesel božič. Ho, ho,ho.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 20:53:06
|
|
|
|
Rubin.
|
Maks vse naj, naj, naj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 20:53:37
|
|
|
|
Rubin.
|
Jutri verjetno ne bo kave, a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 21:07:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Želim vam miren in vesel božič. Ho, ho,ho. Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 21:20:31
|
|
|
|
arabela*
|
madonca ste danes zgovorne...... Bom imela monologe al kako?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 21:27:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer.. Večerja je padla, Lija prav tako . Smrekico smo postavili zdaj pa kartamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 21:51:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer.. Večerja je padla, Lija prav tako . Smrekico smo postavili zdaj pa kartamo mi pa smo bili na večerji..je pasalo malo v miru pojest ...smreke nismo postavljali..ker....... ..ni časa....božiček je tak bil pri nas včeraj.....zdaj pa dan kot vsi ostali.... ... M spet noče spat...se buni že uro in pol v stajici.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 22:27:17
|
|
|
|
arabela*
|
Ma niste resne danes...grem čaj pit...in klepetat z dragim lep večer in mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 22:35:27
|
|
|
|
doris04
|
čer ..še kera miga al ste vse ležečki ker ste se fajn napapcale?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 22:41:10
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo MAKS VSE NAJBOLJŠE ZA DVE LETI se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 22:43:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sva bile z A pri zdravniku...ima gnojno angino.....dobila AB in sirup za vročino zbijat Kljub vročini se počuti vredu....nobenih problemov...... ..no hvalabogu...dobile tudi napotnico za ORL......sicer ko se pozdravi.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 23:19:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Jutri verjetno ne bo kave, a ne? jaz sem za
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 23:20:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa smo bili na večerji..je pasalo malo v miru pojest ...smreke nismo postavljali..ker....... ..ni časa....božiček je tak bil pri nas včeraj.....zdaj pa dan kot vsi ostali.... ... M spet noče spat...se buni že uro in pol v stajici..... mi pa bomo to imeli zdaj do nedelje na urniku. Danes pa smo hoteli bit sami...no, sestra je tu tudi. Darila pa še nismo pogledali. Mater, Lija je najmlajša pa ima največ pod smreko. Ki so te to vidli ...toti Božeček se je malo zmoto..je mogoče mislo men več nastavit spodaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 24.12.2009 23:21:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ..še kera miga al ste vse ležečki ker ste se fajn napapcale? jaz sem sedečki, ker pošiljam še neke maile okoli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 9:04:50
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 9:18:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 9:58:50
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 10:00:44
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo včeraj praznovali,pol pa je blo treba dat otroke spat in počistit s tavečjega,pa je zmanjkalo časa za RR. Je pa blo fajn,so mi ga lepo oblekli ,pa polno igrač je dobil,tudi avtobus .Bom pol kako slikico napopala gor,da bote vidle kaka je bila torta. VESEL BOŽIČ VSEM!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 12:11:40
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Mi smo svredi, uživamo doma,prav paše bit lepo notri in lenarit..... m poskuša zaspat,A se igra....jaz pa grem zdaj gledat paranormalno. Uživajte v dnevu
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 12:47:48
|
|
|
|
koala
|
Maks čeprav z zamudo vse naj naj ob drugem rojstnem dnevu. Drage moje vam in vašim družinam pa zaželim samo še čaroben Božič.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 18:10:50
|
|
|
|
arabela*
|
Ma dajte...kaj vse štrajkate
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 25.12.2009 18:13:50
|
|
|
|
botrca
|
Čer , ki ste? Se cartate, gledate darila, papate ? Prav je tak. Včeraj sem pekla sočno skutino pecivo in za kosilo naredla špagete in omako iz mletega mesa. Imeli smo večerjo pri moji sestri in nastavili darila za otroke. Ful so bili veseli. Prišli smo okrog 21h domov. Danes sva z Janom sama. Kuhala sem pire, meseko in blitvo. Zdaj sem mu pa mogla vaflje pečet mi že celi teden govori .
< Sporočilo je popravil botrca -- 25.12.2009 18:15:45 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PORODriba5KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROKNARAVNO (
83%)
CARSKI REZ (
17%)
Število vseh glasov: 211Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!