Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: psički: sneg in sol in njihove tačke 21.12.2009 19:10:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, se dobijo v kakšni bolje založeni trgovini. Ampak mi niti ne uporabljamo, po sprehodu po asfaltu tačke dobro stuširamo z vodo in potem namažemo z bepantenom, pa nimamo težav. Se pa skušamo asfaltu bolj izogibat, zdaj na vasi to gre, prej v Lj, pa je bil bolj problem.
|
|
|
|
RE: psički: sneg in sol in njihove tačke 21.12.2009 19:17:47
|
|
|
|
lunka1
|
Mi živimo v mestu, tako da nam na žalost ne preostane drugega . Včasih še do doma komaj pridemo, ker šepa enkrat na eno, drugič na drugo tačko. Bomo šli pogledat v kakšno pasjo trgovino, verjetno pa bi se jih dalo dobiti tudi pri veterinarju, ane?
|
|
|
|
RE: psički: sneg in sol in njihove tačke 21.12.2009 19:52:52
|
|
|
|
Ribica **
|
Ja, imajo razen skorenjcke in nogavice. Ne vem sicer kake pasme je, ampak jaz sem moji Luni, ko imela povito porezano tacko, kupila kar dojenckaste dokolenke - sem ji dala polivnil vrecko cez, cez pa nogavicko. Bistveno ceneje. Sicer pa jaz moji dam pac sneg in sol ven izmed blazinic in greva naprej, vcasih pa pac malo sepa in skace, pa je slej ko prej dobro. Sam hodi pa vecinoma zdaj po snegu, ker itak plocniki niso scisceni.
|
|
|
|
RE: psički: sneg in sol in njihove tačke 22.12.2009 8:22:59
|
|
|
|
lunka1
|
A ti imaš tudi Luno? Super Moja je pasme basset hound. Ja, je pametna ideja tole z dokolenkami za dojenčka, sem tudi sama razmišljala o tem
|
|
|
|
RE: psički: sneg in sol in njihove tačke 22.12.2009 21:38:38
|
|
|
|
Ribica **
|
Moja je pa sestricna od tvoje, beaglica.
|
|
|
|
RE: psički: sneg in sol in njihove tačke 24.12.2009 10:44:48
|
|
|
|
hmm...
|
Ko pridete domov, blazinice tudi umij pod toplo vodo, nato jih šele obriši in namaži z nečim. Vidim da ti samo obrišeš in namažeš, brez da bi jih umila. To pa ni vredu.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?