Lupinica Maxi cosi in nakupovalni voziček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

neli365 -> Lupinica Maxi cosi in nakupovalni voziček (21.12.2009 15:03:45)

Mene pa zanima ali ima Maxi cosi cabriofix lupinica takšne zatiče na spodnji strani, da jo lahko namestiš na nakupovalni voziček tam na vrh, ko se odpre (tam notri ponavadi potem sedijo ko so večji). No ker Maxi cosi citi nima in mislim da na vrh ne gre. Oziroma kako prakticirate to, ker nekatere lupinice gredo lepo na vrh. Ali daste lupinico v voziček?

Petka09 -> RE: Lupinica Maxi cosi in nakupovalni voziček (21.12.2009 15:09:38)

Mi smo lupinoco kar v voziček dajali, ker ni imela tistih zarezic spodaj. Pa ni blo nič narobe... Smo pač živila naložili okrog in okrog [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

malaMravljica -> RE: Lupinica Maxi cosi in nakupovalni voziček (21.12.2009 15:20:56)

Jaz imam maxi cosi cabriofix in jo dam na vrh. Lupinica ima spodaj eno takopar cm siroko izdolbino in tisto dam na sredi tam kjer ima vozicek kot eno zankico. Razumes kako mislim? Pa iz previdnosti z eno roko vozim vozicek z drugo pa lupinico pazim.

Anonimen -> RE: Lupinica Maxi cosi in nakupovalni voziček (21.12.2009 15:30:41)

Jaz sem pa lepo lupinico na ogrodje otroškega vozička dala pa stvari v nakupovalno košaro metala, ki sem jo imela namontirano na vozičku pod lupinico ...

Stran: [1]