Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
morfologija je za menoj 23.6.2005 14:14:59
|
|
|
|
TVN
|
:bravo:, vodnarka! Tudi jaz sem vodnarka in tudi nosim punčico! Vesela sem zate, tudi meni je bila morfologija super, ker lahko tako dolgo gledaš svojo pikico. Veselo naprej!
|
|
|
|
morfologija je za menoj 23.6.2005 14:17:05
|
|
|
|
KIRA
|
čestitke AKŠ!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa tudi jaz, vodnarka, pa bo bebica tud punca.... ime mam zaenkrat Zoya - če bo mož tudi za to... kaj pa ve??
|
|
|
|
morfologija je za menoj 23.6.2005 14:18:06
|
|
|
|
AKŠ
|
midva imava tudi že izbrano ime in sicer LEA sam moj je danes nekaj namigoval še na imeni Sabina in Maja kaj pravite punce?
|
|
|
|
morfologija je za menoj 23.6.2005 14:19:56
|
|
|
|
cmokec
|
AKŠ, super novička, da je s tvojo punčko vse v redu. :bravo:9nebesa:bravo:
|
|
|
|
morfologija je za menoj 23.6.2005 14:21:16
|
|
|
|
KIRA
|
sabina je o.k. sva tud mela mela nagledano, sam pa vrjetno ne bo. preživa je za to.. živa pa tud ne bo, ker je od sestriče živa, od druge pa zala. v moževi družini je kar nekaj dojenčkov, pa mi nobeno ime ni všeč, pa tudi nočem imet enakega--- pol sva a še pretehtavala rebeka, pa sara, amak tko bolj alternativno. em namreč bla skoz preričana da bo fant. sem pa za vse predloge dojemljiva. drgač pa bom najbrž ostala pr zoya - razen, če bo kero lepše...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2005 14:24:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2005 14:24:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?