Kliki -> RE: Vnetja in spolni odnosi. Kako? (8.6.2010 19:59:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbi5 Lepo pozdravljene!! Prosim za Vašo pomoč, ker nevem več kam naj se obrnem!! Torej: pred cca 1-1,5 leta so se mi začela pojavljati močna vnetja tam spodaj. Zdravila sem se z raznimi kremami, geli, svašta... Ker se mi stanje tudi po tabletah proti glivicam ni izboljšalo, nevem več kaj naj storim. Namreč problem je v tem, da imam zgornji del čisto bel, srbeč in pekoč. Pri ginekologinji sem bila že neštetokrat. Nazadnje mi vzame bris, se ji vlije kri... a njej to nič očitno ne pove. Rekla mi je le, da naj upoštevam vsa navodila. Jaz jih: nič dnevnih vložkov, nič mehčalcev, mehko bombažno sp.perilo, umivam se le z vodo, včasih s kamilicami... Stvar je neznosna, saj z možem ne moreva imeti spolnih odnosov. Počasi se odločava za otročka (27 let imam), vendar nevem kako naj ga imava... Zdravnica mi je rekla le, da imam grozno občutljivo sluznico in vse sluznice v telesu (namreč imam probleme z želodčno in nosno sluznico)... a je to kaj povezano? Če ima katera podobne težave, Vas lepo prosim, da mi pomagate, ker nevem več kaj naj naredim!?!?! LP nisem brala vsega. Tudi sama se spopadam z močnim glivičnim vnetjem. Trenutno mi je zdravnica predpisala kremo lotriderm, ki mi za enkrat se pomaga. Zraven pa pijem tudi čaj od nature. Upam da hitro saniram posledice in postanem srečka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], to tudi želim tebi. Srečno
|
|
|
|