|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nisem srečna...
21.12.2009 10:56:56   
bodoča
Po tem, ko me je poleti mož zapustil, sem se sestavila in ga začela prebolevat, ok, bili so malo mučni in težki trenutki, ko je prihajal po otroka, ampak je šlo.

Spoznala sem tudi enega vredu fanta, nisma sexala, še poljubila se nisma, samo veliko sma se pogovarjala,...povedala mi je da me ima rad, sam da bo počakal, da bom jaz pripravljena za kaj več,...

No, zaplete pa se, ko je bivši kar naeenkrat začel prav resno, da hoče nazaj, da hoče to, kar sma imela prej, da me ljubi, edino mene,...Prijateljice so mi govorile, naj ga vzemem nazaj, doma sem tud to slišala, razmišljala sem sama full o tem in tako sma spet skupaj,...
vendar - jaz nisem srečna, skoz mislim na onega drugega, tud sex z bivšim mi ni všeč, na živce mi gre, da mi vsako minuto govori ljubim te, oprosti, hvala ti. Vse se mi zdi tako zlagano in ne verjemam, da se je on hotel vrniti iz pravih razlogov, mislim da to še on sam ne ve.

Ne vem, kaj naj, skor tako se počutim kot takrat ko me je pustil, on tako srečen, jaz pa bi samo jokala.

Upam, da bo minilo in mu bom spet lahko iskreno rekla da ga imam rada. Samo kaj če ne bo???

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nisem srečna...
21.12.2009 11:01:19   
Anonimen
ojej,... prav nič zavidljiva situacija!

zakaj pa te je mož pustil? jaz bi izhajala iz tega vprašanja,... se lahko ponovi? koliko preračunljivosti je v njem?

upam, da se prav odločiš, da bo dobro zate,...

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 11:17:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2009 11:18:54   
diana 28
Tudi jaz se strinjam, da je potrebno izhajati iz tega zakaj te je zapustil...

Drugo pa kar bi ti rekla, da je najpomembneje, da poslušaš samo sebe... Kaj si ti resnično želiš, ne pa prijateljice in svojci. Saj ti živiš z njim ne pa oni. Kaj ti pomaga se vrniti v zvezo v kateri nisi več srečna. Mislim, da nima smisla.... On je srečen, ti pa nisi.... user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2009 11:19:31   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

zakaj pa te je mož pustil? jaz bi izhajala iz tega vprašanja,... se lahko ponovi? koliko preračunljivosti je v njem?

Točno to bi bilo meni pomembno. Je razlika ali te je pustil, ker je potreboval čas za razmislek, da vidi ali je to to...... Eni to potrebujejo, pa ne v smislu bega oz. aha, zdaj si bom vzel 2 meseca za pohajkovanje okoli, potem pa nazaj domov, ampak v smislu tega, da spoznaš koliko ti je še do druge osebe, jo pogrešaš, ljubiš ali je vse skupaj samo navada oz. strah pred samskostjo. V tem primeru bi bilo mogoče, da je spoznal, da te ljubi, da želi biti s teboj.

Popolnoma druga pesem pa je, če te je zapustil ker je imel drugo, ali nagledano ali že v postelji. In je po mesecih spoznal, da ljubi tebe. Ja, če verjameš. Ali ga je druga nogirala ali pa je res videl, da je prišel na slabše in se mu je pri tebi bolje godilo, ampak to definitivno zame ni ljubezen, ampak preračunljivost.

Kar pa se tebe tiče, pa verjamem, da je bilo na začetku hudo. Ampak če zdaj nisi srečna, končaj. ne bodi v razmerju zato, ke je on prišel nazaj. Za to sta potrebna dva. Kaj bo, če boš vztrajala zaradi česa že? in se kasneje on zopet premisli in gre?

Saj je lahko svetovati drugim, čisto nekaj drugega je, ko si sam v taki situaciji, ampak včasih je dobro biti malce egoističen in nemisliti na ostale, okolico,.....

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2009 11:29:51   
bodoča
Takrat je šel, ker baje več ni zdaržal ob meni, imela sma neke probleme okoli stanovanja, ap v sorodstvu,...on je "metal denar v luft" za svoj egoizem, ki niti slučajno ni bil potreben ,... in jaz sem pač bila tista, ki je skoz težila, da naj pomisli kaj dela, da naj se zresni, da potrebujema denar za kaj bolj pomembnega,...

No, potem ap je kar naeenkrat rekel da je konc, da se z mano več ne more pogovarjat, da pa ima prijateljico s aktero se lahko, no k tej "prijateljici" se je takoj ko je šel od mene preselil.

Jaz sem marsikaj slišala od drugih, kako je tam, zdaj pa tud od njega, zato pa ne verjamem, da je prišel nazaj ker bi me res ljubil. Bojim se da je prišel nazaj, ker pač tam ni imel vse "pri riti", ker ona ni bil skoz na razpolago,... Jaz pa tud,...ne morem rečt, da ga ljubim, ga imam pa rada, predvsem kot očeta najinega otroka in priznam do so moji odločitvi da grema nazaj skup , veliko prispevale njegove grožnje, al da se bo ubil, al pa da mi bo uničil vsako zvezo, ki jo bom kdaj začela,...

mojeustvarjanje

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2009 11:43:57   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Takrat je šel, ker baje več ni zdaržal ob meni, imela sma neke probleme okoli stanovanja, ap v sorodstvu,...on je "metal denar v luft" za svoj egoizem, ki niti slučajno ni bil potreben ,... in jaz sem pač bila tista, ki je skoz težila, da naj pomisli kaj dela, da naj se zresni, da potrebujema denar za kaj bolj pomembnega,...

No, potem ap je kar naeenkrat rekel da je konc, da se z mano več ne more pogovarjat, da pa ima prijateljico s aktero se lahko, no k tej "prijateljici" se je takoj ko je šel od mene preselil.

Jaz sem marsikaj slišala od drugih, kako je tam, zdaj pa tud od njega, zato pa ne verjamem, da je prišel nazaj ker bi me res ljubil. Bojim se da je prišel nazaj, ker pač tam ni imel vse "pri riti", ker ona ni bil skoz na razpolago,... Jaz pa tud,...ne morem rečt, da ga ljubim, ga imam pa rada, predvsem kot očeta najinega otroka in priznam do so moji odločitvi da grema nazaj skup , veliko prispevale njegove grožnje, al da se bo ubil, al pa da mi bo uničil vsako zvezo, ki jo bom kdaj začela,...

Po tem kar si zdaj napisala jaz ne bi bila z njim niti minute dlje. Lepo bi mu povedala, da naj gre k svji prijateljici, s katero se da krasno pogovarjat. ali pa bi si tokrat jaz dobila prijatelja, pri kateremu bi si lajšala dušo in še kaj drugega.
No, da ti gre grozit s takimi zadevami, halo?

Njegovo življenje je samo v njegovih rokah, če je tako labilen, da o tem razmišlja, pa naj. Čeprav mislim, da gre za manipulacijo in to veliko. Kar pa se uničevanja zvez tiče je pa tako. Če gresta ponovno narazen ni treba nujno takoj v drugo zvezo. Predne si ti dobiš novega in predno tvoja nova zveza postane javna, ga bo že minilo. Drugače pa je fer, da novega seznaniš s tem in mu poveš kakšen je in kaj lahko pričakuje/ta. Ampak saj pravim, 100% gre za manipulacijo, da bi ostala z njim. Vkolikor gresta narazem ga bo to še malo držalo, potem pa....... Ampak moraš pa biti trdna, ker kakor taki tički zavohajo oklevanje, navalijo 100/h s komplimenti, izražanjem ljubezni,.......

lp

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2009 11:47:52   
Anonimen
zaradi otroka znajo biti takšne situacije vedno težke, a...

na tvojem mestu bi poiskala čim boljšo rešitev zate! otroci so dokaj prilagodljivi in če boš srečna ti, boš srečo prenesla na otroka,...

po teh besedah pa zna biti tvoj mož kar psihopatski in ti zna zoprno zagosti,... človek, ki se rad naslanja na druge in ko mu je to odtegnjeno, se počuti ogroženo, zaradi tega pa,...

kaj pa fant, ki je rekel, da te ima rad in da te bo počakal? si se z njim kaj pogovorila o tej smeri?

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2009 11:49:42   
Naja31
Zakaj si ga nazaj vzela?
Kaj te je vodilo pri tej odločitvi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2009 12:33:27   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kaj pa fant, ki je rekel, da te ima rad in da te bo počakal? si se z njim kaj pogovorila o tej smeri?

On je takrat rekel, da bo čakal, da bom pripravljena, ko še ni bilo bivšega ponovno v igri. potem pasem mu rekla, da boma poskusila z bivšim in sem ga verjetno za vedno izgubila.

Kaj me je vodilo pri odločitvi, da ga vzamem nazaj,...strah, da ne bo naredil kakšne oslarije, če ga zavrnem, prepričal me je tudi s spominjanjem lepih časov in kako je lahko spet tako,... ampak vedno bolj verjamem, da ne more bit več tako, ker sem jaz drugačna, čutim drugače,...

Malo prej sma se pogovarjala po telefonu, ko me je klical, da mi pove, da ta "prijateljica" noče dat ničesar njegovega nazaj, no in pol se jaz poslovim on reče a kr tak, a mi ne boš nekaj povedala (prej sma imela navado si vedno kaj lepega povedat), sem mu rekla da ne morem,....

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2009 12:45:10   
Anonimen
pa še pred prazniki smo,... takrat so naša čustva močnejša in jih težko prezremo,...

se mi zdi, da bi bilo najbolje, če vzameš list papirja in nanj napišeš pluse in minuse, zakaj bi ostala skupaj z možem oz. zakaj ne bi ostala z njim, list potem pospravi in si ga naslednji dan še enkrat poglej.

vsekakor: če je več minusov in so močnejši od plusov, je naslednji korak v tem, da premisliš, na kakšen način bi ga zapustila.

če je več plusov ali so močnejši od minusov, se vsedi z njim in predebatirajta, na kakšen način bosta ostala skupaj: tako kot je bilo vsekakor ne bo in to mu moraš povedati. če od tebe pričakuje, da ga boš sprejela z odprtimi rokami in pozabila za nazaj, je to spet en minus,...

in pridružujem se tisti, ki je napisala, da se ne oziraj na okolico, ker boš ti živela z njim! biti nesrečen zaradi odnosa pa ni lahko breme!

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2009 12:54:10   
rija
torej če povzamemo: tip se gre malce po-****at k sosedi.....se k njej odseli, ker te ima kao poln kufer....poližeta med, ga ona šutira ven....in zopet prideš v poštev ti, ki te ne prenaša...

joj, bodoča....pa kaj ti je za vraga bilo, da si ga vzela nazajuser posted image
razumela bi, če bi tip šel na svoje....razmislil in se potem vrnil....ampak ne....tip je bil nogiran in pač rabi služkinjo in stanovanje....beda.

in ne misli, da ga boš zdaj zlahka dobila iz bajte....user posted image

aja, pa komot ga daš na par tednov k svojim vele(ne)umnim prijateljicam in staršem....saj, oni bi ga vzeli nazaj....

eh....

...vox populi...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2009 13:43:45   
miapia
Najlažje je vsega imeti poln kufr in iti. Jaz osebno ga ne bi vzela nazaj. Četudi bi bila sama celo življenje. Si si pa sama odgovorila - nisi srečna in kaj boš storila, da boš? Ali moraš nekoga nujno imeti ob sebi, da lahko funkcioniraš? Dobra si, da ga lahko gledaš, poslušaš, poljubljaš in seksaš z njim, četudi se ti gnusi. Ojojoj prejoj.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2009 13:51:21   
itata
sigurno ga ne bi vzela nazaj. niti pod razno, če že sedaj praviš, da ga ne ljubiš. predvsem zato. potem pa še zato, ker je on prišel nazaj po mojem samo, ker je tako njemu bolj komot. če bi mu bilo tam lepše, se ne bi vračal - ampak to pa nikakor ne pomeni, da tebe ljubi, samo bolj komot mu je. to da te pa čustveno izsiljuje, da si bo nekaj naredil, je pa sploh nesprejemljivo. NIKOLI SI NE BO - tak ki to okol razlaga, si nikoli nič ne naredi, ampak samo izsiljuje! vsaj jaz ne poznam takega primera, to je pač moje mnenje.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2009 13:52:38   
itata
sploh si si pa že v naslovu "nisem srečna" sama odgovoprila - nekaj boš morala spremenit!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2009 13:55:55   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

in ne misli, da ga boš zdaj zlahka dobila iz bajte....user posted image

aja, pa komot ga daš na par tednov k svojim vele(ne)umnim prijateljicam in staršem....saj, oni bi ga vzeli nazaj....

eh....

tOČNO to.

Pa ne bi mogla seksat z njim, pred tem pa je bil s 'prijateljico'. Fuj, blajk...user posted image

In zdaj je ugotovil krasen način, kako te bo izsiljeval, vedno.

al da se bo ubil, al pa da mi bo uničil vsako zvezo, ki jo bom kdaj začela,...

Jaz si nikol ne bi dovolila, tako izsiljevat. Na grožnje s samomorom, bi mu samo rekla, da mu lahko pomagam  ga potisnit skozi okno. Ma veš kaj, mene to takoooooooooooooo razpizdi, da bi počila od jeze.

Če pa bi naredil samomor, pol pa žal ni sposoben nosit bremena življenja in tega ni nihče kriv, še najmanj pa ti.

Pa lepo te prosim, najprej gre k drugi, zdaj ga pa naj ti tolažiš, kako mu noče vrnit stvari....prevara te, pol pa še ti hoče naprtit krivdo za njegovo smrt...marš u piz.do mat.erno, slabič nemarni, hinavski, lažnivi.

In tebi so tvoji starši predlagali, da ga vzameš nazaj???????! Pa mojim to ne bi padlo na kraj pameti....oče bi ga zmlel v prah, če mi ne bi dal miru

< Sporočilo je popravil mika -- 21.12.2009 13:57:03 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2009 14:09:07   
rija
uh mika....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2009 14:10:33   
Teya D.
nič kaj zavidljiva situacija...

Po moje si ga vzela nazaj, ker ti ni vseeno zanj že zarad tega ker je oče tvojega otroka in ga maš vseeno rada. Seveda, ko znajo dedci še naložit toliko besed in lepih zgodb pa sploh....
Po tem, da te je zapustil zaradi 'prijateljice' in se potem vrnil, ker pri njej verjetno ni šlo tako kot si je predstavljal....ne vem...sama tega po vsej verjetnosto nebi storila. Težko je govorit o nečem, kar se ti še ni pripetilo. Poslušala si svoje srce, poskusila če bi mogoče šlo...zdaj veš kako je!
Čimprej povej, da ne čutiš več tako in zaživi na novo.

Upam, da boš uspešno rešila vse!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2009 14:13:23   
pety78
marš u piz.do mat.erno, slabič nemarni, hinavski, lažnivi.

Se popolnoma strinjam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2009 14:19:07   
majch
Zveni kot tip, ki vedno beži, ko ni več zanimivo. Od žene k ljubici, pol spet nazaj, in potem...ja najbrž spet. Poleg tega dvomim, da bi se spremenil - glede zapravljanja in podobno. Zdaj je temu kupu sr***a dodal še izsiljevanje. Super. Še bolj moreče vzdušje. Najbolj pa mi je bogi otrok: mami in ati se mata rada, zdaj se nimata več, zdaj se spet mata, zdaj...rollercoaster čustev. Preveč za moje pojme. Sicer je pa nam tu na drugi strani simpl delit nasvete. Upam, da boste kamalu rešili, da bo za vse ok.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2009 14:19:48   
Vijoličarka
Strinjam se s predhodnicami, da si naredila veliko napako, ko si ga vzela nazaj.

To ni življenjski partner, to je sebična pijavka.

Ko je on našel 'ljubezen svojega življenja', najbrž ni igralo nobene vloge, če bi se ti mogoče 'fentala' ali 'mu uničila vsako zvezo'? Ne, v njegovih očeh ti nisi človek in nimaš pravic. Ti imaš da se sprijazniš in sprejmeš, kar je pač njemu v glavo padlo.

No, ta 'ljubezen njegovega življenja' se je izkazala za slabo: če ji ni bilo do seksa, je znala reči: "ne" in ni bila tako trapasta, da bi ga stregla spredaj in zadaj. Presedel ji je in vrgla ga je ven.

In spet ti nimaš nobenih pravic. Zdaj bi on bil spet s tabo in če se ti ne strinjaš, se bo ali 'fental' ali se potrudil in ti uničeval življenje.

Po takem prekršku, kot ga je storil, ni imel prav nobene pravice, da te izsiljuje. Edina njegova pravica je bila, da se posipa s pepelom in milo prosi. No, izsilil si je pot nazaj in zdaj tebi toži, da mu 'ljubezen njegovega življenja' noče dati nazaj njegovih stvari. Močno se strinjam z rijo, da ga boš zdaj težko spravila iz bajte, sploh ker imaš še ene take čudne prijateljice, ki ti tako trapasto svetujejo.

Na koncu telefonskega pogovora, ki ga omenjaš, si ravnala čisto prav. Nisi mu dolžna govoriti 'lepih stvari', če jih ne moreš. Sploh če pričakuje od tebe, da ga boš tolažila, ker ima probleme z bivšo ljubico. Naredi naslednji korak: če ti ni do seksa z njim, pač ne seksaj z njim. Povej mu, da ne moreš in pika. Ne moreš se ljubiti z nekom, ki ravna s teboj kot s sužnjo.

In če boš imela srečo, bo kmalu našel naslednjo 'ljubezen svojega življenja', ker polna moda naredijo svoje.

Punca, vzemi se v roke. Ne more takole pometati s tabo, kakor se mu zdi. Čisto jasno, da ne moreš biti srečna.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.12.2009 14:35:16   
Vijoličarka

IZVIRNO SPOROČILO: mika

...marš u piz.do mat.erno, slabič nemarni, hinavski, lažnivi.

Evo, kratko in jedrnato.

Aja, bodoča. Ne razumem, da si ga kljub samo trem plusom in kar trinajstim minusom vzela nazaj?

http://www.ringaraja.net/forum/m_4453943/mpage_1/key_/tm.htm#4458408

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.12.2009 15:32:21   
Colt
a in priznam do so moji odločitvi da grema nazaj skup , veliko prispevale njegove grožnje, al da se bo ubil, al pa da mi bo uničil vsako zvezo, ki jo bom kdaj začela,...

Ej bodoča, veš kaj se sprašujem ob takšnih in podobnih postih?

1. Kje jih najdete?
2. Kaj vse ste morale doživeti, da imate tako malo samospoštovanja in samopodobo pod lediščem?
3. Kaj še morate doživeti, da se vam odpro oči?

..in ta vprašanja se mi vedno znova in znova porajajo...

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.12.2009 15:58:27   
liliana

Upam, da bo minilo in mu bom spet lahko iskreno rekla da ga imam rada. Samo kaj če ne bo???

Če pa ne bo, boš pa morala SAMA nekaj storiti......in ne zgolj čakati, da te zapusti spet on.....razen, če želiš preostanek življenja zgolj vegetirati......

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.12.2009 16:01:41   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

a in priznam do so moji odločitvi da grema nazaj skup , veliko prispevale njegove grožnje, al da se bo ubil, al pa da mi bo uničil vsako zvezo, ki jo bom kdaj začela,...

Ej bodoča, veš kaj se sprašujem ob takšnih in podobnih postih?

1. Kje jih najdete?
2. Kaj vse ste morale doživeti, da imate tako malo samospoštovanja in samopodobo pod lediščem?
3. Kaj še morate doživeti, da se vam odpro oči?

..in ta vprašanja se mi vedno znova in znova porajajo...

Grega

No, men se tud podobne misli podijo po glavi.

...vzela nazaj zaradi groženj...
Najbrž ne bom nikoli razumela...

Pa zraven pove, da je spoznala nekoga, ki je pripravljen čakati, da bo pripravljena...

< Sporočilo je popravil nananaja -- 21.12.2009 16:04:53 >

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!