slabosti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

kajča -> slabosti (23.6.2005 12:40:12)

ojla punce,

vem da imate že mnogo izkušenj, pa me zanima, če je bilo kateri v zgodnji nosečnosti slabo samo po določeni vrsti hrane?

Jaz opažam, da čutim slabost po sadju, še posebej če ga jem dopoldne.

Ne vem sicer če so to znaki, me pa zanimajo vaše izkušnje in mnenja o tem.

Prijazen pozdravček :rozica::rozica:

Kajča

Linda25 -> slabosti (23.6.2005 12:42:17)

kajča,

upam, da je to eden izmed znakov :nosecka:.

Držim pestke :miska::miska::miska: za :modri:

baguSka -> slabosti (23.6.2005 12:54:37)

kajča jst sm 100% da nism noseča in mi je tud vedno zjutri po sadju fuuuull slabo :(

kajča -> slabosti (23.6.2005 12:58:13)

men ni zjutri, zjutri jem kosmiče ali pa jabuka, pa mi ni slabo, potem okrog 11-12 ko imam pa malico, ponavadi sadje, mi je pa ful slabo

baguSka -> slabosti (23.6.2005 12:59:33)

ja tud men po kosmičih ni nikol, po sadju pa vedno :zmeden2:

ma-ja -> slabosti (23.6.2005 14:03:37)

Meni je bilo slabo po folni kislini. Ali jemlješ kaj takega? Ko sem to nehala jemati, mi tudi hrana ni več škodila. Drugače pa tudi zdaj zjutraj ne morem jesti sadja, zato tista 90 dnevna dieta odpade. Mleko pa mislijo so še vedno zakon.

kajča -> slabosti (23.6.2005 14:35:48)

jest pijem folno kislino že 3 mesece, pa mi ni nikol blo slabo, samo zdej

baguSka -> slabosti (23.6.2005 14:50:48)

ja pol pa ni druge - pol spa nosečka ;) :zmeden2:

tinkatonka -> slabosti (23.6.2005 14:52:24)

In kajča kdaj imaš namen delat test?

:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:!

rija -> slabosti (23.6.2005 15:42:38)

Ne muči se tako brez veze, naredi test pa boš vidla. Sadje vsebuje določene kisline, ki lahko tako vplivajo na prazen želodec.

Pikipoki -> slabosti (23.6.2005 22:12:14)

Tudi meni :hudicek: zamuja. Drugi dan zamude sem naredila test - ni bilo še druge črtice. Ampak M še kar ni.:zmeden:

Sem v postopku IVF oz. bi morala, če bi dobila danes M (zadnji dan) sedmi dan začeti z KT, zdaj čakam, da jo bom dobila do 30. Sicer ne vem, v katero skupino bom padla.:zmeden::zmeden::zmeden:

Ne vem, zakaj zamuja. Če misli prit, naj pride:(, da gremo v boj v avgustu.

Pa križ me tako boli, da komaj sedim :(:(:(

Saj vem, malo vam težim, ampak sem tako jezna zaradi vsega. Ni ne :hudicek: in ne :modri:. :(:(:(

Za znoret. Hodim na stranišče, preverjam, s sabo nosim nalgesin (prvi dan so ponavadi krči in bolečine), moj :love: me sprašuje, če je že tetka tu, jaz pa ne vem, kaj bi rekla. Morala bi jo dobiti v ponedeljek (30. dan), zdaj se končuje četrtek in še nobenih pravih znakov, razen bolečega križa!!!

LP:rozica:

Stran: [1]