RE: sex sredi noči (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> RE: sex sredi noči (29.1.2010 0:15:37)

kaj pa jst, ko sploh ne sexam?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

svetnik -> RE: sex sredi noči (29.1.2010 0:17:38)

sj , če znaš je res brezveze te smešne gibe ponavljat v nedogled [sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: sex sredi noči (29.1.2010 0:19:29)

IZVIRNO SPOROČILO: svetnik

sj , če znaš je res brezveze te smešne gibe ponavljat v nedogled [sm=jezicek.gif]

sam kaj, ko me majo za nestrpno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

svetnik -> RE: sex sredi noči (29.1.2010 0:20:43)

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: svetnik

sam kaj, ko me majo za nestrpno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

V čem si nestrpna ??

Anonimen -> RE: sex sredi noči (29.1.2010 0:23:36)

hmmmmm......naprimer...

nestrpna sem, ko vem da mi kaj manjka, in ne morem docakat da tisto dobim...
v podrobnosti pa se ne bom spuscala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

svetnik -> RE: sex sredi noči (29.1.2010 8:53:34)

aja??[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pikica :* -> RE: sex sredi noči (7.6.2012 14:48:36)

ufff midva ponavadi sexava okol 4h zjutri ker grem ponavad jst takrat kakat in ko pridem nazaj sva oba budna [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: sex sredi noči (7.6.2012 15:47:45)

IZVIRNO SPOROČILO: pikica :*

ufff midva ponavadi sexava okol 4h zjutri ker grem ponavad jst takrat kakat in ko pridem nazaj sva oba budna [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: sex sredi noči (7.6.2012 15:48:15)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

liliana -> RE: sex sredi noči (7.6.2012 16:10:23)

Maš pa zanimiv prebavni timing.....

Anonimen -> RE: sex sredi noči (7.6.2012 17:00:49)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Maš pa zanimiv prebavni timing.....

[sm=jezicek.gif]

kimica86 -> RE: sex sredi noči (7.6.2012 17:07:26)

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

za sex je pa ravno vseeno kdaj pa kje ...sicer pa žena je dolžna zadovoljit moža tut ob 5 zjutrej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hahahahaha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Prav se ne morem ustavit smejat.. Sej ne živimo v letu 1900, kjer so bile ženske podrejene moškim in so jih morale kot psi ubogat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Kje si pa to prebral/a, slišal/a???? Tako ženska kot moški ni nič dolžen počet!!!!
Jaz sama zase vem, da, če bi me moj [sm=love.gif] zbudil ob 4-5h zjutraj, bi ga poslala v k...- DOBESEDNO!!! Od celega dneva in trenutka dokler ne gremo spat, da s enajde sredi noči me budit, da si sprazne jajca, haloooo??!! Sex je užitek, ja.. Ma, če in kadar sta oba za to..
Se je že zgodilo, da sva čakala, da tamala trdno zaspi (jo dala ob polnoči spat) in sva vmes pred tv- jem zadremala.. In ker je prižgana luč, se ponavadi jaz po 1-2 urcah zbudim in cela zadeta od spanja, ga zbudim, da greva spat, ker je pozno, on pa tudi mora vstat ob 7h.. In on začne okoli mene mencat, češ kao zdaj pa bi lahko.. Pa sem rekla ne.. In ker je vztrajal, sem rekla ajde.. In kaj se je zgodilo?? Sem po 5min zaspala, ker mi ni bilo zanimivo, ker sem bila zaspana in utrujena.. Naslednjič, je pa on zaspal.. Tako, da sva se zmenila, da, če enemu ni do tega, pač ne bova sexala.. Ker mi ni hujšega kot slab sex [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: sex sredi noči (18.6.2012 15:55:42)

Nikoli! Je parkrat nekaj probal božati, ampak bolj kot njegov neumiti štrleči primarni organ me je zmotil zadah. sploh, ker sem vedela, da sem tudi sama smrdeča jama.... Tako da  - no go.... pa naj se mi še tkao lušta!
Pri nas se to dela v trdi temi, nekej ob 23h, ko greva spat. Če pa dec ta vlak zamudi, naslednji pripelje šele drug večer ob cca isti uri, vmes pa postaja počiva!

*žaži* -> RE: sex sredi noči (18.6.2012 20:06:45)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

*žaži* -> RE: sex sredi noči (18.6.2012 20:08:06)

IZVIRNO SPOROČILO: muco

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moja tud! Rajši sploh ne začnem z budnico,kod da se pol z dolgim nosom hočeš nočeš obrnem in pankam dalje![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley18.gif[/image]

[sm=jezicek.gif]
temu se smejim

*žaži* -> RE: sex sredi noči (18.6.2012 20:10:48)

Glede sexa pa- za sex sem pa vedno! [sm=smiley1.gif] Tudi sredi noči [sm=smiley17.gif]
Mi je všeč če se začne vse skupaj v polsnu in nato nadaljuje v zanimivo igro poželenja... [sm=smiley1.gif]

*žaži* -> RE: sex sredi noči (18.6.2012 20:18:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nikoli! Je parkrat nekaj probal božati, ampak bolj kot njegov neumiti štrleči primarni organ me je zmotil zadah. sploh, ker sem vedela, da sem tudi sama smrdeča jama.... Tako da  - no go.... pa naj se mi še tkao lušta!
Pri nas se to dela v trdi temi, nekej ob 23h, ko greva spat. Če pa dec ta vlak zamudi, naslednji pripelje šele drug večer ob cca isti uri, vmes pa postaja počiva!

Okeeeej to pa čist razumem, da te mine [sm=smiley11.gif]
Je dost bolj prijetno to počet, ko so telesa stuširana dišeča od gela in kreme za telo ter dišeča posteljina od mehčalca... recimo po pomaranči [sm=smiley36.gif] moj najljubši vonj. Tudi samo stuširana telesa in umiti zobje so kr ok [sm=smiley1.gif]

artista7 -> RE: sex sredi noči (23.6.2012 23:22:38)

ja bogi tile možeki ki čakajo na vlak v trdi temi pa pride al pa je dostikrat bolj zamujen kot kaj, da se malo pohecam [sm=jezicek.gif] meni je fajn, tud sredi noči. ni sicer pogosto pri nama, kadar pa je pa tudi ni švoh. Pa sem dostikrat jaz tista ki jo je treba zbudit. Ergola, me pa nič ne moti, če me pa slučajno moti, mam pa usta zato, da povem da mi ni. Pa se da vse zmenit. Če pa dva vesta, da enemu ne paše, je pa tudu to za spoštovat pa so zadeve rešene :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]