memole80 -> RE: Porodnišnica Izola-koliko dni po porodu odpust? (21.12.2009 11:40:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Je pa res,da če želiš,lahko zapustiš porodnišnico že drugi dan če želiš,seveda na lastno odgovornost,moreš tudi podpisat. Kolegica je šla drugi dan,podpisala,pol pa se je doma neki zakompliciralo,da ji je še danes žal, zakaj je tako hitela domov. Tudi ko se je vrnila nazaj v bolnico so jo obravnavali malo tako,kot češ prav ti bodi,ko pa nisi mogla počakat še dva dni,ker bi bilo res bistveno lažje pomagat otročku takoj na licu mesta, kot šele po nekaj urah. Hvala bogu se je srečno izteklo,ampak vseeno. Srečno,te pa razuimem kako ti je še posebej zdaj ko si noseča in razmišljaš o tem,malo še hormoni dodajo svoje,se pa da preživet,in kot je že ena napisala je pol snidenje toliko slajše Ja, saj razumem in tudi jaz ne bi hitela, samo zanimalo me je če imamo res drugorodke "privilegij" in gremo lahko prej domov. :) Prvorojenka je še majhna in ponoči hoče le mene, zato sem v skrbeh, vem pa da bosta z možem preživela. :)
|
|
|
|