Polnilec za fotoaparat (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Naty_ka -> Polnilec za fotoaparat (20.12.2009 19:26:30)

Dobil je noge. In ga ne najdemo nikjer [sm=smiley13.gif]

Sicer še nisem nič brskala po spletu, a me vseeno zanima, kam naj grem iskat drugega? Jih imajo v Big bangu?

Aja, imam pa Sony-ja. Tega http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3115

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.12.2009 19:28:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

gita10 -> RE: Polnilec za fotoaparat (20.12.2009 20:26:05)

Ker so pa nam fotoaparat ukradli in imam samo polnilec od sony bom povprašala jutri v big bengu, če je isti , ker je bil malo drugačen model ti sporočim in ti ga pošljem za darilo za božič

loremi -> RE: Polnilec za fotoaparat (21.12.2009 9:40:29)

Jaz sem letos v Big bangu kupovala polnilec, pa mi je trgovec postregel z informacijo, da je čisto vseeno, če kupim kar komplet polnilec+baterije, ker je itak sam kak evro razklike, če kupiš samo polnilec. Tko da sam polnilec je prišel okol 18 €, polnilec z baterijami pa mislim da je bil 19,90 € (ne me za besedo držat, nekak imam tele cene v spominu).

Naty_ka -> RE: Polnilec za fotoaparat (21.12.2009 11:18:42)

Ja, saj meni je tudi vseeno če bo baterija zraven. Zdaj imam samo eno in sicer ta res dolgo drži, ne bo pa nič narobe, če bo še kakšna na rezervi.
Upam, da pridem danes še do trgovine.

Naty_ka -> RE: Polnilec za fotoaparat (21.12.2009 11:20:51)

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Ker so pa nam fotoaparat ukradli in imam samo polnilec od sony bom povprašala jutri v big bengu, če je isti , ker je bil malo drugačen model ti sporočim in ti ga pošljem za darilo za božič

Hja, kolegica ima malo drugačnega Sony-ja, pa je polnilec tudi samo malo drugačen. Oz. če sem natančna, je njena baterija za kakšen mm ožja in krajša, glih toliko da je razlika. Sem se jaz najprej tudi veselila da si bom vsj ta polnilec sposodila. Pa nič od tega. Jao.
Drugače pa, hvala.
Bom zelo vesela [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]