|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prepognjeni piškoti
20.12.2009 19:04:18   
Nea_teja_
punce rabla bi recept za piškotke v katerih je marmelada in so prepognjeni ter povalani v sladkorju
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prepognjeni piškoti
20.12.2009 19:07:32   
al1*
LUNICE

1 kg moke
2 sladki smetani
2 margarini
2 vanili sladkorja
2 pecilna
  Testo zgneteš, razvaljaš. Oblikuješ kroge in jih polniš z marmelado. Pečene povaljaš v sladkorju v prahu.

lp

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2009 19:09:55   
tosja
Jogurtovi piškoti

Potrebujemo: 35 dag margarine
1 pecilni prašek
60 dag moke
navadni jogurt (180 g)
sladkor v prahu za posip (če želite, jaz ga ne dam)
marelična marmelada za nadev Margarino zdrobimo v moki, v katero smo pred tem vmešali vrečko pecilnega praška. Dodamo cel navadni jogurt in pregnetemo da postane kepa testa (jaz sem uporabila mešalnik, je pa treba kar nekaj časa miksati, da se margarina lepo zmehča), ki naj počiva pol ure (jaz sem kar takoj začela delat, pa je bilo ravno tako ok). Kepo sem razdelila na manjše kupčke, da je lažje valjati. Razvaljamo vsak kos posebej, izrežemo kroge, jih nadevamo s trdo marmelado (uporabila sem mamino domačo slivovo marmelado, ker mi je všeč ker je rahlo kisla, da ni presladko vse skupaj), prepognemo in stisnemo z vilico. Pečene povaljamo v sladkorju v prahu, jaz jih nisem, ker mi je ta recept všeč ravno zaradi tega ker ni nikjer sladkorja user posted image Dober tek user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 20.12.2009 19:10:30 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2009 21:23:45   
tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: al1*

LUNICE

1 kg moke
2 sladki smetani
2 margarini
2 vanili sladkorja
2 pecilna
  Testo zgneteš, razvaljaš. Oblikuješ kroge in jih polniš z marmelado. Pečene povaljaš v sladkorju v prahu.

Naredila včeraj in so ratal super. Samo ena stvar niso stali skupaj , v pečici so se začeli odpirat.user posted image , no ne vsiuser posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2009 21:26:05   
Felicita
a ma mogoče kera recept za tele piškotke recept ki je na osnovi piva? moja vd tašče nardi tooook dobre, pa vem da je čis simpl recept (pivo, moka pa še neki) pa bi jih jest tut, pa ji vedno pozabim rečt za recept user posted image tko da če ma kera se priporočam.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2009 11:38:02   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: al1*

LUNICE

1 kg moke
2 sladki smetani
2 margarini
2 vanili sladkorja
2 pecilna

Naredila včeraj in so ratal super. Samo ena stvar niso stali skupaj , v pečici so se začeli odpirat.user posted image , no ne vsiuser posted image

kolikšne margarine in ali gre not ostra al gladka moka

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?