dskubin -> RE: šport pred otroci in potem (20.12.2009 17:16:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Jst sem bila. Zdej pa ni NIČ od mene... (no, trenutno sem noseča, samo tud vmes mi je šlo bolj slabo). Enako [sm=smiley36.gif] No, po taprvem sem hitro spet zanosila, pa tudi v drugo mi je rablo kar precej časa, da sem spet začela migat (izgovor je bil vedno, da ne bi zapostavljala otrok in moža in nam jemala skupnih trenutkov). Glih, ko sem prišla v tirnice (dobila malo na kondiciji, pa začela res redno športat), pa zopet [sm=nosecka.gif]. Ampak trdno odločena, da bom tokrat začela prej [sm=smiley36.gif], če ne zaradi druzga, ker sem potem ful ponosna sama nase, veliko bolj sproščena, zaradi tega veliko bolj srečna in posledično imajo tudi vsi doma več od mene. Se sliši smešno npr. da te 1 uro/dan ni doma, pa imajo vsi več, ampak točno tako je! P.S. Tolk časa, kot pred otroci, si verjetno nikoli več ne bom mogla vzet, pa moraš bit veliko bolj organiziran. Ampak se da izkoristit vsako luknjo - npr. jaz sem tekla medtem, ko je bil tamali na atletiki. Sicer star šele 3 leta, ampak on se je igral v atletskem klubu, mami pa okoli stadiona [sm=jezicek.gif]. Zdej sta v klubu že oba (4 leta in skoraj 3), samo uno urco zdej šopingiram (beri delam špežo v trgovini).
|
|
|
|