Pia73 -> JULKE ZASPANKE (23.6.2005 20:12:11)
|
Pupa25 jaz sem prvega rodila čez rok in verjetno bom tega tudi. Če bi gledali po zadnji M bi jaz imela rok 18.07., pa mi ga je že prvič prestavila na 22.07., zadnji UZ pa je pokazal 25.07. Bo kar držalo, prvič 8 dni čez rok, drugič pa 7 dni čez rok. Vozim pa jaz ne daleč, mamo imam 10 km stran in do zdravnika je potem 8 km ampak proti mojemu domu, tako, da ni panike. Jaz samo rikverc malo težje peljem, ker je pač obseg trebuha velik 116 cm. Sicer pa sem se prvič še po roku sama vozila do porodnišnice, imam 5 min. do tam in se nima kaj zgoditi, pol te pa tam na CTG dajo pa itak vidijo, če se kaj dogaja,...:kuza::kuza::kuza: Mene je prvič tudi bilo strah, da mi voda kje odteče. Ampak drage moje jaz niti ene poznam niti še slišala nisem, da bi kateri voda odtekla sredi trgovine, ceste, gostilne ipd. Po roku tudi jaz ne mislim laufat okoli, do takrat pa kolikor bo nujno potrebno saj jaz tudi sicer nisem ljubiteljica pohajkovanj po trgovinah,... Mi je pa mož ravno med prvo nosečnostjo za obletnico poroke kupil mobitel, če se kaj zgodi kje na obhodu,... :)- Sem pa danes še v službo uletela, pa pol po sina, pa sem prišla domov ob 18.ih, ker sem mogla še njega nekam peljati. Sedaj pa sem utrujena,......... Mene pa letos sploh ne vleče na morje, sem se čisto skulirala. Šla bi edino zaradi sina,... Pa sicer OBOŽUJEM morje! Plavanje pa je ZELO, ZELO priporočljivo in svetovano. Samo ne v bazenih. Ko sem bila zadnjič (prejšnji teden) pri moji G, ker me je bolel zunanji del trebuha je rekla, da bi mi plavanje pomagalo,.. A kaj, ko je morje tako daleč,... Saj bo, tudi to! :morje: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 35t 6/7
|
|
|
|