zmajaz -> RE: moževo darilo (20.12.2009 20:21:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Zmajaz, kateri model Roombe imate? Si me čist zahajcala zdej s tem, ker že dlje časa nameravamo kupit tak sesalc, pa sm pol kr nekak pozabla... Zdej dans v tej temi pa si ga tok sprehvalila, da me spet drži, da bi ga kupli. A je kaka razlika med temi modeli sploh? Ker če ni, pol kupim tut kak starejši model, če je pač cenejši. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Svakinjo sem tudi že tudi navdušila, da ga je šla kupit. Jaz sem ga sicer kupila od enga kšeftarja prek bolhe, tak da nimam garancije, ona ga je pa vzela va Harvey Normanu in je nekaj malega doplačala za podaljšano garancijo,t ako da ima zdaj kar 7 let garancije. ODrugače pa ja - so razlike. Jaz sem tole kar preučevala, preden sem kupila. Modeli serije 5xx imajo timer, da lahko nastaviš čas čiščenja (recimo takrat, ko si v službi) - sam se vklopi, gre posesat in se vrne nazaj polnit. Potem so pa razlike med 530, 560 in 580 v tem, da ima prvi zraven 1 navideno steno/svetilnik, drugi 2, tretji pa 3 + daljinski upravljalnik, med samimi roboti pa po funkcijah ni razlike (razen optične v barvi). Drugače se pa da te svetilnike/navidezne stene itak tudi dokupit, če jih že rabiš. Jaz imam model 560 (tega sicer pri naših trgovcih nekaj časa sploh ni bilo za dobiti) - 580 se mi zdi pa brez veze, ker ne rabiš toliko navideznih sten (jaz še 2 ne rabim), daljinski upravljalnik je pa sploh čisto brez veze za moje pojme, ga pa preplačaš. Če bi ga že hotel imeti ga pa prek neta dobiš za cca. 30 eur. Modeli s št. nižjimi od 500 pa nimajo možnosti nastavljanja časa vklopa, ne grejo se sami polnit po končanem čiščenju, pa zdi se mi, da tudi nimajo možnosti navideznih sten.
|
|
|
|