Andrejka9386 -> Novoletna pomoč za mlado družinico (19.12.2009 15:04:25)
|
Pozdravljene...Ker vem (in vidim), da še obstajajo dobri ljudje, se s prošnjo obračam na vas, drage RRjevke... Zadeva je sledeča...pred dobro uro sem se pogovarjala s svojo bivšo sošolko...preselila se je na Obalo (študij) in tam spoznala fanta, s katerim imata sedaj enoletno hčerkico. Vse bi bilo lepo in prav, če bi se z njegovim starši razumel...pa ni ravno tako. Pred dobrim mesecem in pol, so se morali preseliti v stanovanje (zanj mesečno plačujejo 450€), mala je v vrtcu (100€) in fant ima še od prej kredit (grehi od bivše punce)...zakompleksana zadeva...ta moja sošolka je absolventka, manjka ji samo še diploma, in ker ima status absolventa, ji ne pripada štipendija...torej, stroškov ogrooomno v primerjavi s prihodki. Dela preko študentskega servisa, da imajo vsaj za malo nekaj. Na koncu vsega, je pa še fant ostal brez službe (ne po svoji krivdi), tako da je težava še večja... Zato vas prosim, vse, ki bi lahko kakorkoli finančno pomagali tej družinici... tudi če samo nekaj malega...dajmo jim vsaj za te praznike malo polepšati in olajšati praznovanje... vse podatke lahko dobite na mojem zs... Stopimo skupaj in pokažimo, da res obstajamo ljudje, ki radi pomagamo nekomu, kateremu to veliko pomeni...
|
|
|
|