Anonimen -> RE: spanje v posteljici (20.12.2009 15:51:17)
|
Joj, 1 teden star dojenček ne more bit razvajen no! Itak samo išče tvojo bljižino, ki jo je čutil dolge mesece v trebuhu ... Najina pupa ni nikoli spala pri nama v postelji, samo sem ji pa še od začetka naredila v posteljici tako malo gnezdece (sprva ni spala vzdolž na posteljici, ampak sem ji z blazinami pregradila tako, da je spala prečno. Pa v začetku je imela vedno kakao mojo majco pri sebi, kasneje ko je pa tudi malo že dojemlala stvari okrog sebe, sem ji pa dala zraven enega ful mehkega medvedka in ga ima še zdaj pri 13ih mesecih za ninico in vedno pazim, da ji posteljnine in medvedka ne operem istočasno, da ima ob sebi vedno nekaj, kar ji diši domače. Baje pa takim mičkenim dojenčkom blazno pomaga, če jim narediš postelni baldahinček iz 2h plasti tančice, ene roza in ene modre in potem zadaj za baldehinom čisto medlo lučko prižgeš in potem je ta svetloba od lučke preko modre in roza tančice nekak taka, kot je je bil otrok navajen v trebuhu ... če pa dodaš še posnetek materinega srčka zraven, je pa baje sploh bomba ... no samo tega mi nismo probavali, ker ni bilo potrebe.
|
|
|
|