|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktoberčice
23.6.2005 9:03:28   
pi
Pozdravljene,
kako se kaj danes ? Jaz sem v 9nebesa9nebesa9nebesa. Včeraj sem imela morfologijo in je z mojima :duda::duda: vse ok. Velika verjetnost je da sta :roza::roza:. Si predstavljate, imela bom tri hčerke. Sem tako vesela da vam ne morem povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktoberčice
23.6.2005 9:17:40   
MojcaG
:bravo::bravo::bravo: čestitam!!!

tako boste pri hiši kar štiri princeske!

imena?

jaz sem fajn, danes je pred mano še en lep dan...

včeraj sva pa kupila jajčko!!! prva stvar, ki sva jo nabavila - poleg kakšne cotke.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktoberčice
23.6.2005 9:27:16   
nana 27
Midva sva prejšnji teden zvedela, da bomo imeli :modri: Tisti "organček" je bil zelo lepo viden. Ne verjamem, da bi lahko odpadel in bi imeli :roza: ali pač...karkoli bo, bomo v 9nebesa9nebesa9nebesa

Po pregledu sva šla kupit vozička. Kupila sva pa od Haucka Jaguarja 3, ki je v akciji v Arielu (skupaj z vrečo) 75 tisočakov. Ko sva ga sestavila, sva ga izmenično eno uro vozila po stanovanju :bravo: Meni je super. Cunjice bom kupovala avgusta, ker sem preveč vraževerna, ampak voziček je bil ravno v akciji, tako da se nisem mogla upreti. V Baby Centru sva občudovala tudi posteljice in ko vidiš tiste prevlekice gor 9nebesa

Fajn vas je brat. Se mi zdi, da boste počasi vse poniknile na dopuste, tako da naše debate ne bodo več v tolikšnem številu.

Kaj pa vaši :duda:? Ali zelo brcajo? Meni se zdi, da kakšen dan lai dva :duda: kar pančka in se ne da motit.

Lep dan vsem!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktoberčice
23.6.2005 9:30:51   
Udb
dAN!

Men je že tako vroče! Pa klima laufa! Odkar sem noseča me vsaj zebe ne več! ;)

Moj :duda: tako veselo brca! ;) Včeraj sem se morala prav smejati mojemu trebuhu, ki je mahal zdaj v eno, zdaj v drugo smer!! ;)

Ste kaj pridne?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktoberčice
23.6.2005 9:39:03   
MojcaG
moja prinčipesa veselo brca, se zelo rada obrača (zgleda da bo res balerina), najbolj je aktivna zjutraj, zvečer in pozno zvečer. čez dan se ponavadi takrat "oglasi", ko postanem utrujena ali zaspana. kot da bi me že zdaj opozarjala, da ne bo več lenarjenja od oktobra naprej.:)-:)-:)-

uf jaz sem pridna.. iščem en fajni plac za morje po netu..:)-:)- namesto diplomske! pa če bi pa rada šla v nedeljo malo na lepše za par dni..8) no, pri nalogi še imam za slabo urco dela, tako da bom itak dokončala..

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktoberčice
23.6.2005 9:40:02   
MojcaG
udb, pozabim te vprašat, ali imaš občutek, kaj bo? spol mislim? ali pa tvoji bližnji? pri meni se niso zmotili.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktoberčice
23.6.2005 9:48:22   
KIRA
pri meni so pri taprvi vsi vrezali mimo. so vsi trdili da bo fantek, jaz pa da bo punca. in je bla punca.

pri tejle sedaj pa imam jaz bolj občutek, da je fant, ampak mi pa zdravnik pravi, da kaže na punco..
tako da bomo polna hiša žensk...

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktoberčice
23.6.2005 10:08:45   
bebika
Ojla! Jest sem tko dobre volje :bravo: . Sem ravno z morfologije in vse je v najlepšem redu. Velik je približno 20 cm, tehta pa cca 500 g. Spet je spančkal, kot ponavadi če ga pobožam po trebuščku. Dobila sem tudi slikico glavice. Ful sem vesela :) .
Če katero zanima glede materinske šole v Kranju, moraš it v ZD, ni važno do kere gin. in te vpišejo. Meni so dali datum 7.9. ob 18:15.

Lep dan še naprej

:nosecka: bebika :duda: 21 6/7

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktoberčice
23.6.2005 10:42:43   
Udb
Mojca, jaz mislim da bo :modri:, moj lubi pa da bo :roza:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
23.6.2005 10:45:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktoberčice
23.6.2005 12:42:32   
uma
Hojla!
Sem ravnokar iz trgovin prišla. Neki nabavljam za selitev pa šla sem pogledat za voziček quinny speedy v baby center. Mi je rekel, da bodo drug mesec v akciji. Baje naj bi bil 50.000,00 sit. Tako da bom kad do takrat počakala. Če bo res tako pceni ga bom kar tukaj kupila in ne v Avstriji.
Drugače pa tud moj :modri: veselo brca. Včeraj je bil še sploh živahen. Zvečer sem se pa najedla ko :pujs: in sem reveža čist zmatrala. :)-:)-

Vročina je pa res pasja. Saj ne veš kam b ise dal. Kar v hladilnik pa bi blo.

:rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktoberčice
23.6.2005 12:50:24   
Udb
http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/2650/?WSHOP=2a56627a25b27baf33ef7e4df9e1ea5c

uMA, V sONČKU je 60000.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktoberčice
23.6.2005 12:58:03   
cmokec
Moja :roza: tudi veselo trebušček premetava in sen v 9nebesa.

Sem se pa včeraj zvečer lotila likanja in sem čisto znorela in kmalu zaključila. Imam 4 leta star Tefalov likalnik, ki to ni več. Spodnja površina je udrsana, gumb za paro se zatika, včeraj mi pa še gumb za nastavitev pare ven pade. :(:(:( In kamna je not za celo tono in ne morem ščistit, al pa ne znam. :zmeden: Danes em pa komaj čakala, da se odpre Merkur in kupila novega, tako da sem zdaj važna. :bravo::)-:bravo:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktoberčice
23.6.2005 13:46:08   
MojcaG
lep voziček, tale iz sončka.. predvsem barva - paše k jajčki.;)

sam na tri kolesa.. to me še ni prepričalo.. zaenkrat se nagibam k peg peregu..

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktoberčice
23.6.2005 13:53:14   
uma
Udb sem vidla v sončku. Sam kolikor razumem sta toliko samo dve barvi, ostale barve vozičkov pa ne?!
Bom pa vseeno še počakala, da vidim koliko bo tukaj v akciji. Najprej moram pa sploh videt al bo šel v avto.

Kar se treh koles tiče se men zdi da je lažje za vozit. Manj trpiš.
Kaj pa ve menite o Quinny Speedy-ju ?
Kaj boste ve kupile?

:rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktoberčice
23.6.2005 13:59:35   
nana 27
Tri kolesa so super, sploh če je sprednje kolo vrtljivo. Peg perego je mene razočaral. Ko sem ga poskušala iz vrste v trgovini malo zapeljat, se je izkazal za precej nerodnega v ovinkih. Mislim, da ima samo en njihov model napihljiva kolesa (mogoče se motim). Napihljiva kolesa so pa super za neraven teren (makadam, kamenčki), ker otročka ne "ruka" preveč.

Drugače pa ima prijateljica quinny-ja in je zelo zadovoljna. Kolesa so napihljiva in so le tri, zato lahko super navigiraš na sprehodih ali pa celo v trgovini med pulti.

Ste kaj gledale Hartan vozičke? Zdaj bo akcija in bodo kar precej znižani.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktoberčice
23.6.2005 17:17:34   
Udb
Jaz sem pa še v službi!! ;) Kako ste kaj?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktoberčice
23.6.2005 18:53:36   
MojcaG
udb, bejš domov!:)-:)-:)-

jaz pa iz enega potepa na drugega!;)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?