nadstandard v MB porodnišnici? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pravljica -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 8:53:28)

ve katera kaj o tem? obstaja to v MB? najlepše bi mi bilo, če bi bila v sobi sama 9nebesa...kakšne so moje možnosti? kam se lahko obrnem če je to možno in kdaj naj to omenim? koliko je to za plačat in kako to sploh izgleda :zmeden:

malika -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 8:57:59)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=469124&id=45627&idk=85

Tukaj je bilo pred kratkim pisano nekaj

pravljica -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 9:23:46)

hvala!

KIRA -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 9:51:22)

to pa mene tud zanima.
zato ker sem bla prejšnjič skp z eno mamo, ki je bla mal zmešana, če kdo mene vpraša.
dete je skoz naprej po pol ure **** z dudo tolažilko, da se je začelo dret - tako prav panično in histerično, pa šele potem ga je dala na joško. in to ga je še celo budila na vsaki 2 uri. pa še enih par takih stvari je počela, pa sedaj ne bom naštevala.

moja tamala je spala ko ubita, ampak jo je ta dojenček budil. jaz pa nisem spala skoraj nič - po 2 uri dnevno in sem bila popolnoma izčrpana.
če se bo le dalo, bom prosila sobo samo zame.

malika -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 9:57:17)

meni pa je prav pasalo, da sva bili dve v sobi. Je cimra vedno pogledala na tamalega, ko sem se šla tuširat in obratno jaz; pa imela sem nekoga za čvek. Ko je šla domov in sem bila potem sama v sobi, mi je bilo prav dolgšas in tuširala sem se pri odprtih vratih, ker sem se bala, da bokdo prišel v sobo in mi malega odnesel :)-

No, če v Mb obstaja nadstandard 100% ne vem; da se pa dobit sobo zase, če je seveda prostor. Je pa to čisto običajna soba, brez TVja(v nadstandard to sodi)in mislim da imaš celo svojo kopalnico in WC(če je to tista soba, potem sem bila pri prvem v njej, je pa dvoposteljna). Plačilo je bilo pred kakšnim letom okoli 6000 na dan, zanjo pa zaprosiš takoj pri sprejemu.

pravljica -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 10:04:09)

no ja, nisem mislila nadstandarda s tv ipd...meni se gre, da bi bila sama v sobi...se nisem prvič dobro počutila, ko smo bile 3...prvič nisem tako zgovorna, da bi se skoz neki pogovarjala, drugič se nisem dobro počutla, ker sta oni dve želeli dat bebeke ponoči stran, da bi se naspali, jaz pa svoje ne...tretjič mi je blo smotano, če sta zaspali moja mala pa se je začela jokat (si še v kopalnico nisem upala, da se ne bi predolgo drla), potem so bili tu obiski...noben se ni držal samo tiste ure (niti moji niti njihovi) - meni je blo grozno, če sem glih dojila ali se tuširala ali preoblačila :duda: pa je prišel kdo od sosednih, da je prišel kdo od mojih mi je pasalo, ampak ni blo prijetno zaradi onih dveh...v glavnem, skoz me je nekaj motlo ali pa mi je bilo neugodno

soncece24 -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 18:10:53)

Za porodnišnico ne vem, vem pa da te v stolpnici, če imaš nadstandard zavarovanje vržejo v eno pola srambo, lih tolko da si sam. Je moj foter bil pred dvema letoma na črevesju operiran, pa ma nadstandard, pa se mu je skoraj zmešalo. po 1 dnevu mi je kreditno kartico tiščal, da naj mu grem tv kupit, pol pa je sestre lepo lepo prosil, če lahko cimra dobi in je dobil enga fajn gospoda njegovih let in sta pol cele noči debatirala...

Če pa bi rada bla samo sama bo pa verjetno z doplačilom šlo, če bo le prosto. Jaz bi pa na tvojem mestu v smb poklicala pa enostavno vprašala kak je s tem, da se ne boš brezveze obremenjevala.

pravljica -> nadstandard v MB porodnišnici? (23.6.2005 21:10:10)

ja, soncece, očitno bom res mogla poklicat...sem mislila da bo tu gor več izkušenj :zmeden:

Stran: [1]