petra.horzi -> zmešal se mi bo (23.6.2005 12:05:58)
|
najprej bi rada sam par stvari razložila pol pa naprej nism se javla na njegov telefon k je tamala klicala na mojga, k ga je mel moj :love: izklučenga. drugo-do šole ma več k pet kilometrov, tko da za peš je mal dolga, pa tud to ji ni problem, sam ker ji je on reku da jo bo pelu je seveda računala nanjga nikol nisva dolg skregana, zmeri hitr en od naju popusti-je pa res da sm večinoma to jz, sam se pa tolkrat kregava, da sm jz nakonc z živci drgač pa če nama rata dan prežvet ne da bi se skregala vsaj enkrat (kar je zlo redko) se ful dobr razumeva, res je prov sanjsko vse skupi. ful ga ljubim, on tud mene ful, sam preveč sva si podobna. pa jz sm nažalost žže na začetku dopustila tako obnašanje in zdej se skor ne da več popravt glede poroke je pa tko, da sva se tud že pogovarjala če bi se pol kasnej poročila, sam fora je v tem, da mam jz fuuuul verne starše in bi njim ful velik pomenil, da bi se poročila preden bi se otrok rodil jz sm bla dons na dveh razgovorih, jutr mam še enga, zdej pišem še eno prošnjo, pa pol jih morm še ene par napisat sj jz vem da se morm zaposlit, uno vprašanje zadnjič a se splača je blo predvsem zato, k mi je ena rekla, da če sm zaposlena sam par mescov pred porodniško, da se mi sploh ne splača k ne bom dobila nč več k če nism zaposlena in me je pol zanimal kako je s tem ja nč upajmo da bo tud moj :love: ugotovu če mu kej pomenim, in da bo ratal mal bol razumevajoč caw caw
|
|
|
|