willma -> Domače zdravilo za zbijanje temperature in vneta ušesa? (23.6.2005 13:40:43)
|
Punce hvala za nasvete! Mogoče sem podala premalo informacij. Predvčeraj sva bila pri zdravniku oz. zdravnici (njegovega ni bilo). Ugotovila je, da gre sa rahel prehlad in da ima levo uho rahlo vneto. Zelo sem se čudila, ko mi je ta zdravnica, ki je drugače znana po tem da rada predpiše antibijotike, ni predpisala nič, razen to, da mi je rekla, naj pazim, da ne bo imel zamašen nosek (to pa tako ali tako vedno pazim;) ). Včeraj zvečer je kjub zelooo dobri volji imel visoko temperaturo, ki sem jo zbijala. Zjutraj je imel iz obeh nosnic zelenkast izcedek in sem se prestrašila, da se je stanje hudo poslabšalo. Vendar Žan je k sreči dobre volje, temperatura je izginila, bolečine v ušesku ne čuti razen, če mu močno stisnem za ušeskom, pokaže neugodje. Tako bom danes probala s to rastlino ali oljem in bomo videli kako bo. Mogoče je bil samo lažen alarm:zmeden2: ps: sem že tudi razmišljala, da je kombinacija prehlada in zobkov, ki mu pooooočaaaasiiiiii prebijajo:zmeden2: Nisem v skrbeh dokler je Žan dobre volje in brez vročine:love: še enkrat hvala lp willma
|
|
|
|