|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice
23.6.2005 5:51:27   
Anhelo2

Pozdravljene!

Sem govorila s patronažno in mi je rekla, da je v teh toplih dnevih dovolj če oblečeš novorojenčku bodi s kratkimi rokavi čez bombažni pajacek ali komplet, plišasti je vsekakor pretopel, obvezno nogavičke tudi če je bodi s stopali ter kapico.
Otrok v prvem mesecu ne zaznava temperatur, tudi poti se ne, tako, da ne moreš vedeti če mu je vroče. Pravijo pa da, je vsekakor hujše če otroka pregreješ kot pa da mu je malo hladno.
Po prvem mesecu pa lahko že kratke hlačke ter kratko majico in seveda obvezno nogavičke ter kapico.

Upam, da sem kaj pomagala.

Imejte čudoviti dan!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.6.2005 8:25:30   
Talči
:bravo: Hvala!
LP
Talči

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2005 8:47:07   
malika
Ja, to imam pripravljeno za iz porodnišnice domov.:bravo::bravo::bravo:

Hvala za nasvet, marsikateri bo prav prišel :rozica:

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2005 9:11:14   
pravljica
opk, potem moj kupček ostane :bravo:

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2005 9:17:43   
PBJ
Tako bom jaz oblekla našega:duda:, nič plišastega nisem načrtovala.

Pravljica, kaj že imaš odločbo s CSD-ja, jaz je še vedno nisem dobila:zmeden:. Kar veselo zavlačujejo...

LP

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2005 9:20:15   
malika
Jaz tudi še nimam odločbe, edino tisto za paket oz. denar. O višini porodniške pa še ne.

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2005 9:23:34   
pravljica
tudi še nič :zmeden:...denar za paket je pa že bil (odločba zanj pa itak že prej)
me zanima kako dobimo potem plačano? 15. julija torej še za tiste dni pred 15. junijem?

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2005 10:07:17   
Pia73
Jaz imam pripravljeno tako več plastno varianto: bodi brez rokav in tanko bombažno majčko za čez, pa hlače brez spodnjega dela, pa nogavičke ali tiste bombažne hlače za spodaj. Tako ga lahko primerno oblečem, če bo vroče ali ne. Mrzlo sigurno ne bo, pa četudi bo, bomo meli v rezervi še bombažno, ne flis dekico. Meni se zdi več plastno oblačenje že od nekdaj najboljše za in za mene.

Tako, da sem se jaz tudi prav odločila! :bravo:

Jaz še tudi nimam odločbe o porodniški, denar namesto paketa pa dobim 15.07. Samo jaz sem se zmenila z mojo G in nastopim porodniško šele 03.07. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2005 10:09:06   
PBJ
Torej, mariborski CSD pač mora zamujati.:grrr: Tisto odločbo za pomoč ob rojstvu sem jaz že tudi kar hitro dobila, denar pa tudi.
Ja, jaz tudi tako mislim... da bomo 15. julija dobile za dneve v juniju.

LP

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2005 10:37:53   
sky
Pravljica in PBJ,
tudi sama še nisem dobila te "čudežne" odločbe o porodniški, čeprav sem že od 4.6. kao na porodniški:ups:.
Sem pa v ponedeljek nesla na CSD poročni list, pa so imeli moj dosje lepo na mizi pripravljen (že z odločbo, ker je rekla, da bo še pač s starim priimkom), tako da je samo vprašanje časa, kdaj jim bo uspelo vso stvar spraviti na pošto. Nakazila denarja so pa tako vedno za pretekli mesec.

Pravljica,
kako je bilo pri G. Očitno te še ni notri poslala;)!
LP,
Saša

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2005 11:48:13   
pravljica
ne sky, ni panike...še sem tukaj...vse zaprto vse ok...menda se bo ja na hitro kaj odprlo...ker če to odpiranje traja, ne vem če bo roka, kaj šele kaj prej :zmeden:

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2005 12:03:41   
LONA13
Se mi zd, da bomo julijke bolj leno hodile v porodniišnico.:)-:)-:)-:)-

Glede csd v Lj morm rečt da so pa ful hitri. Jest sm začela porodniško 11.6., papirje sem oddala 16.5 in sem čez cca 14 dni dobila obe odločbi (eno za porodniški dopust za višino nadomestila, drugo pa za denar namesto paketa-so mi tud že nakazal)

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?