Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 8:25:30
|
|
|
|
Talči
|
:bravo: Hvala! LP Talči
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 8:47:07
|
|
|
|
malika
|
Ja, to imam pripravljeno za iz porodnišnice domov.:bravo::bravo::bravo: Hvala za nasvet, marsikateri bo prav prišel :rozica:
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 9:11:14
|
|
|
|
pravljica
|
opk, potem moj kupček ostane :bravo:
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 9:17:43
|
|
|
|
PBJ
|
Tako bom jaz oblekla našega:duda:, nič plišastega nisem načrtovala. Pravljica, kaj že imaš odločbo s CSD-ja, jaz je še vedno nisem dobila:zmeden:. Kar veselo zavlačujejo... LP
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 9:20:15
|
|
|
|
malika
|
Jaz tudi še nimam odločbe, edino tisto za paket oz. denar. O višini porodniške pa še ne.
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 9:23:34
|
|
|
|
pravljica
|
tudi še nič :zmeden:...denar za paket je pa že bil (odločba zanj pa itak že prej) me zanima kako dobimo potem plačano? 15. julija torej še za tiste dni pred 15. junijem?
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 10:07:17
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz imam pripravljeno tako več plastno varianto: bodi brez rokav in tanko bombažno majčko za čez, pa hlače brez spodnjega dela, pa nogavičke ali tiste bombažne hlače za spodaj. Tako ga lahko primerno oblečem, če bo vroče ali ne. Mrzlo sigurno ne bo, pa četudi bo, bomo meli v rezervi še bombažno, ne flis dekico. Meni se zdi več plastno oblačenje že od nekdaj najboljše za in za mene. Tako, da sem se jaz tudi prav odločila! :bravo: Jaz še tudi nimam odločbe o porodniški, denar namesto paketa pa dobim 15.07. Samo jaz sem se zmenila z mojo G in nastopim porodniško šele 03.07. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 10:09:06
|
|
|
|
PBJ
|
Torej, mariborski CSD pač mora zamujati.:grrr: Tisto odločbo za pomoč ob rojstvu sem jaz že tudi kar hitro dobila, denar pa tudi. Ja, jaz tudi tako mislim... da bomo 15. julija dobile za dneve v juniju. LP
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 10:37:53
|
|
|
|
sky
|
Pravljica in PBJ, tudi sama še nisem dobila te "čudežne" odločbe o porodniški, čeprav sem že od 4.6. kao na porodniški:ups:. Sem pa v ponedeljek nesla na CSD poročni list, pa so imeli moj dosje lepo na mizi pripravljen (že z odločbo, ker je rekla, da bo še pač s starim priimkom), tako da je samo vprašanje časa, kdaj jim bo uspelo vso stvar spraviti na pošto. Nakazila denarja so pa tako vedno za pretekli mesec. Pravljica, kako je bilo pri G. Očitno te še ni notri poslala;)! LP, Saša
|
|
|
|
Julije - kako obleči otročka za iz porodnišnice 23.6.2005 11:48:13
|
|
|
|
pravljica
|
ne sky, ni panike...še sem tukaj...vse zaprto vse ok...menda se bo ja na hitro kaj odprlo...ker če to odpiranje traja, ne vem če bo roka, kaj šele kaj prej :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?