milka20 -> RE: Rjav izcedek in načrtovanje prvega otroka (28.1.2010 19:13:11)
|
Pozdravljene! Na forumu sem nova in ker nisem vedela kje opisati svojo težavo sem izbrala kar to temo, kjer se ravno govori o znakih nosečnosti. Hm, povejte mi prosim ali je možno, da sem zanosila. M mi zamuja 11 dni, kakšnih ostalih večjih znakov pa ni. Morda pogostejši glavobol in ščipanje v trebuhu, ki delujejo tako, kot da bo M pa je nikoli ni. Nekje sem edino zasledila, da je ena kot znak nosečnosti navajala zgago, kar se je zgodilo tudi meni v zadnjem času, čeprav se ne spomnim kdaj bi me nazadnje pekla zgaga. Včeraj sem naredila test, ki pa je bil negativen vendar nisem prepričana da to kaj pomeni, kajti pred leti sem že bila noseča in je test že v drugem mesecu nosečnosti kazal negativno pa čeprav to ni bilo res. Takrat sem opravila aburtus. Ali naj kupim nov tisti in ga lahko naredim že jutri? Otrok sicer ni načrtovan čeprav bo dobrodošel če je slučajno prišlo do nosečnosti. Zaščitena nisem bila popolnoma, saj sem K tablete jemala tako bolj na vsak drugi dan. Vedno večji občutek imam, da sem zanosila, ker imam drugače redno menstruacijo do potankosti sedaj pa je naenkrat ni. Prosim pomagajte mi z vašimi izkušnjami, saj jih imate morda malce več kot jaz, ki nevem kaj naj storim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|