Anonimen -> RE: Exorcist, film (19.12.2009 6:55:36)
|
Hvala ne gledam več že dolga leta ne grozljivk še pri nekaterih kriminalkah me zadnje čase strah,da,ko sem sama doma še potem na wc ne upam,da nebi vseh luči prižgala.Pa slišim,da je nekdo pred vrati pa neke čudne zvoke tak,da zadnje čase sploh več ne gledam kaj podobnega. Naj vam povem od kdaj več ne gledam grozljivk kaj se mi zgodlo: Nekoč pred leti,ko sva živela z mojim še na vasi in si moral do ceste iti skoz gozd kakih 300 m.Mogla bi it zjutraj ob štirih že delat seveda nekje ob pol štirih od doma do ceste na avtobus.Moj je bil v nočni jaz pa gledala prejšnji večer Petek trinajsti.Vse lepo in prav jaz se zrihtam zjutraj,spijem kavo potem pa pogledam skoz okno kako je zunaj,seveda bila tema pa megla in naenkrat zagledam,da iz tiste megle prihaja Jason s sekiro....adijo takoj nazaj v posteljo in dokler moj ni prišel domov se nisem premaknila iz nje.Sem pač rekla v službi,da sem zaspala.Od takrat ne gledam več nič podobnega.Ker od tega je že skoraj 13 let pa ne morem pozabit prizora.
|
|
|
|