Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:16:54
|
|
|
|
madela
|
Torej,kot je že v naslovu napisano...a katera ve,kje se da kupiti take spodnje majice? Ali pa mi vsaj povejte,kaj oblečete spodaj vašim otrokom,zdaj ko se je tako ohladilo? Do zdaj sem oblekla bodi,ker sta še maladva nosila pleničke,zdaj pa se mi zdi,da to več ne pride v poštev. Se mi pa zdi premalo,da oblečem navadno spodnjo majico in gor en pulover. Kak nasvet morda? Za starejšo hčer sem enih 8 let nazaj dobila prav fajne spodnje majice z dolgim rokavom,zdaj me pa samo čukasto gledajo,ko to iščem
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jst moja 2, 6 in 8 let iblecem v kratko majco, pol cez dolgo majco, pulover, bundo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2009 8:25:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:26:59
|
|
|
|
madela
|
Tako ju tudi jaz oblečem,ampak se bojim da potem,ko bo zima orng pritisnila,to ne bo dovolj?! Mah,se mi zdi,da full kompliciram Zato pa iščem,kje imajo dolge rokave. V najslabšem primeru,bom bodije spodaj prerezala in podrobila.
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:34:56
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Torej,kot je že v naslovu napisano...a katera ve,kje se da kupiti take spodnje majice? Ali pa mi vsaj povejte,kaj oblečete spodaj vašim otrokom,zdaj ko se je tako ohladilo? Do zdaj sem oblekla bodi,ker sta še maladva nosila pleničke,zdaj pa se mi zdi,da to več ne pride v poštev. Se mi pa zdi premalo,da oblečem navadno spodnjo majico in gor en pulover. Kak nasvet morda? Za starejšo hčer sem enih 8 let nazaj dobila prav fajne spodnje majice z dolgim rokavom,zdaj me pa samo čukasto gledajo,ko to iščem Včasih sem delala v trgovini od Beti in če me spomin ne vara, smo tudi take otroške majice prodajali.
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:44:27
|
|
|
|
piko12
|
Jaz sem jih 14 dni nazaj kupila v leclercu, pred tem sem pa tudi obletala pol Ljubljane in večinoma so mi povedali, da fantje tega ne nosijo. Pa žab tudi ne. Aja, so pa majhne številke, tako da vzami vsaj eno št. večje.
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:49:02
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Včasih sem delala v trgovini od Beti in če me spomin ne vara, smo tudi take otroške majice prodajali. Hvala,bom šla ta vikend pogledat Pa še en problem imam. Jaz sem zadnja dva dni tavelikemu oblekla spodnjo majico,en tanek pulover in nato še en malo debelejši pulover. In tistega debelejšega v vrtcu slečem,da mu ni prevroče. In,ko gredo potem ven na sprehod,si pozabi obleči še tisto gor,vzgojiteljice pa tudi. Tako,da potem mi pa mali res zmrzuje verejtno Kako imate vi to urejeno v vrtcu? Jim slečete stvari ali jim pustite vse gor,no razen bundice seveda?
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 8:50:17
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: piko12 Jaz sem jih 14 dni nazaj kupila v leclercu, pred tem sem pa tudi obletala pol Ljubljane in večinoma so mi povedali, da fantje tega ne nosijo. Pa žab tudi ne. Aja, so pa majhne številke, tako da vzami vsaj eno št. večje. Hvala Leclerc,a to je samo v Ljubljani? Sorri,ker vprašam,ampak še nisem bila v nobeni njihovi trgovini So pa mene tudi full čukasto gledali,kaj sploh iščem in kaj bi sploh rada,ker se to kao ne nosi.
< Sporočilo je popravil madela -- 18.12.2009 8:51:46 >
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 9:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
čez trup (in roke) ima: spodnjo majico (brez rokavov) ali kratko majico majico z dolgimi rokavi ali puli jopico ali pulover bundo čez noge ima: žabe trenerko ali hlače
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 9:14:55
|
|
|
|
piko12
|
Ljubljana in Maribor. Al pa če poiščeš navadne dolge majčke, sam te so malo daljše. Ja kaj hočeš, eni iščemo res čudne stvari, sploh če se škrati čez noč odločijo, da ne bi imeli več pleničk. Še dobro, da nisem letos nove zaloge bodijev kupila.
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 16:02:16
|
|
|
|
livia
|
Moji dve imata konitiero t.j. spodnjo majico brez rokavov, čez majčko s kratkimi rokavi in čez tanko majico z dolgimi. Isto doma in za v vrtec.
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 22:42:05
|
|
|
|
Najaa
|
Sej zima je že oreng pritisnila. Moja 3letnica ima navadno spodnjo majčko, čez majico z dolgimi rokavi in čez še majico s kratkimi - to za doma. Za ven pa dam namesto kratkih rokavov kakšen pulover in bundo. 10m pa ima body, majčko z dolgimi, kakšno jopico ali trenerko in bundo.
|
|
|
|
RE: Spodnja majica-dolg rokav? 18.12.2009 22:45:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Spodnje perilo z dolgimi rokavi boš našla pod smučarskim spodnjim perilom...tako so ga prodajali v Sparu...jaz sem mojemu kupila v C&A... Sedaj mu oblečem spodnjo majico z dolgimi rokavi in čez še eno navadno T-shirtko...potem pa jopico iz flisa in jakno. V vrtcu je samo v teh dveh majčkah, kurijo in imajo toplo....
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2009 10:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?