|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spodnja majica-dolg rokav?
18.12.2009 8:16:54   
madela
Torej,kot je že v naslovu napisano...a katera ve,kje se da kupiti take spodnje majice?
Ali pa mi vsaj povejte,kaj oblečete spodaj vašim otrokom,zdaj ko se je tako ohladilo?
Do zdaj sem oblekla bodi,ker sta še maladva nosila pleničke,zdaj pa se mi zdi,da to več ne pride v poštev.
Se mi pa zdi premalo,da oblečem navadno spodnjo majico in gor en pulover. Kak nasvet morda?

Za starejšo hčer sem enih 8 let nazaj dobila prav fajne spodnje majice z dolgim rokavom,zdaj me pa samo čukasto gledajo,ko to iščem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spodnja majica-dolg rokav?
18.12.2009 8:19:07   
Anonimen
jst moja 2, 6 in 8 let iblecem v kratko majco, pol cez dolgo majco, pulover, bundo...

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 8:25:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2009 8:26:59   
madela
Tako ju tudi jaz oblečem,ampak se bojim da potem,ko bo zima orng pritisnila,to ne bo dovolj?!
Mah,se mi zdi,da full kompliciram user posted image Zato pa iščem,kje imajo dolge rokave.

V najslabšem primeru,bom bodije spodaj prerezala in podrobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2009 8:34:56   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Torej,kot je že v naslovu napisano...a katera ve,kje se da kupiti take spodnje majice?
Ali pa mi vsaj povejte,kaj oblečete spodaj vašim otrokom,zdaj ko se je tako ohladilo?
Do zdaj sem oblekla bodi,ker sta še maladva nosila pleničke,zdaj pa se mi zdi,da to več ne pride v poštev.
Se mi pa zdi premalo,da oblečem navadno spodnjo majico in gor en pulover. Kak nasvet morda?

Za starejšo hčer sem enih 8 let nazaj dobila prav fajne spodnje majice z dolgim rokavom,zdaj me pa samo čukasto gledajo,ko to iščem user posted image

Včasih sem delala v trgovini od Beti in če me spomin ne vara, smo tudi take otroške majice prodajali.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2009 8:44:27   
piko12
Jaz sem jih 14 dni nazaj kupila v leclercu, pred tem sem pa tudi obletala pol Ljubljane in večinoma so mi povedali, da fantje tega ne nosijo. Pa žab tudi ne. Aja, so pa majhne številke, tako da vzami vsaj eno št. večje.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2009 8:49:02   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Včasih sem delala v trgovini od Beti in če me spomin ne vara, smo tudi take otroške majice prodajali.

Hvala,bom šla ta vikend pogledat user posted image
Pa še en problem imam. Jaz sem zadnja dva dni tavelikemu oblekla spodnjo majico,en tanek pulover in nato še en malo debelejši pulover. In tistega debelejšega v vrtcu slečem,da mu ni prevroče. In,ko gredo potem ven na sprehod,si pozabi obleči še tisto gor,vzgojiteljice pa tudi.
Tako,da potem mi pa mali res zmrzuje verejtno user posted image
Kako imate vi to urejeno v vrtcu? Jim slečete stvari ali jim pustite vse gor,no razen bundice seveda?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2009 8:50:17   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: piko12

Jaz sem jih 14 dni nazaj kupila v leclercu, pred tem sem pa tudi obletala pol Ljubljane in večinoma so mi povedali, da fantje tega ne nosijo. Pa žab tudi ne. Aja, so pa majhne številke, tako da vzami vsaj eno št. večje.

Hvala user posted image
Leclerc,a to je samo v Ljubljani?
Sorri,ker vprašam,ampak še nisem bila v nobeni njihovi trgovini user posted image

So pa mene tudi full čukasto gledali,kaj sploh iščem in kaj bi sploh rada,ker se to kao ne nosi.

< Sporočilo je popravil madela -- 18.12.2009 8:51:46 >

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2009 9:14:10   
Anonimen
čez trup (in roke) ima:
spodnjo majico (brez rokavov) ali kratko majico
majico z dolgimi rokavi ali puli
jopico ali pulover
bundo

čez noge ima:
žabe
trenerko ali hlače

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2009 9:14:55   
piko12
Ljubljana in Maribor. Al pa če poiščeš navadne dolge majčke, sam te so malo daljše. Ja kaj hočeš, eni iščemo res čudne stvari, sploh če se škrati čez noč odločijo, da ne bi imeli več pleničk. Še dobro, da nisem letos nove zaloge bodijev kupila.user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2009 16:02:16   
livia
Moji dve imata konitiero t.j. spodnjo majico brez rokavov, čez majčko s kratkimi rokavi in čez tanko majico z dolgimi.
Isto doma in za v vrtec.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2009 22:42:05   
Najaa
Sej zima je že oreng pritisnila. user posted image

Moja 3letnica ima navadno spodnjo majčko, čez majico z dolgimi rokavi in čez še majico s kratkimi - to za doma. Za ven pa dam namesto kratkih rokavov kakšen pulover in bundo.
10m pa ima body, majčko z dolgimi, kakšno jopico ali trenerko in bundo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2009 22:45:35   
Onasiss
Spodnje perilo z dolgimi rokavi boš našla pod smučarskim spodnjim perilom...tako so ga prodajali v Sparu...jaz sem mojemu kupila v C&A... Sedaj mu oblečem spodnjo majico z dolgimi rokavi in čez še eno navadno T-shirtko...potem pa jopico iz flisa in jakno. V vrtcu je samo v teh dveh majčkah, kurijo in imajo toplo....

So what....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2009 10:22:07   
tinula
Videla sem jih v trgovini Marks&Spencer (Lj City Park) in sicer tople (termo perilo). Je pa res, da je ta trgovina ZELO slabo založena in jim vedno manjka precej številk. LP

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 10:35:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?