Anitka:bravo::bravo::bravo: Tako nam je lažje do nečakanja :hudicek:. BTW: jaz je nečakam 21.07. Upam, da je takrat ne bo, ker če ne bom morala spremenit tekst pri imenu..........pa se mi ne da ;):)-:)-:)-:)-:)-:)-
Punce na vrhu seznama............je kaj novega :zmeden::zmeden::zmeden: za vse majhnega pujska za srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
LANA37 -> ne(čakajoče) na... (23.6.2005 10:04:22)
Ne čakam 29.6. in upam, da je naslednjih 9 mesecev ne bo.
TANTRA -> ne(čakajoče) na... (23.6.2005 11:08:20)
Ojla, bila včeraj pri ginekologinji, nisem noseča, ni sledu o M....Treba je počakati, da pride, potem pa klomifen....Tako da jo čakam konec julija..zač.avgusta....
kajča -> ne(čakajoče) na... (23.6.2005 11:38:31)
jaz tud ne čakam 29.6., pa znakov kakšnih posebnih ni, razen, da me pri 28 stopinjah v stanovaju zebe in da občasno čutim špikanje v bradavičkah, drugače pa niso boleče
Evo, še sebe sem dodala. Prejšnji teden sem bila pri G in mi je naredila ultrazvok. Rekla je, da je vse na mestu in da če do jeseni ne bo nič (takrat se tudi jaz preselim med fosilke:zmeden:)gremo v akcijo. Bomo poleti fajn :sloncek::sloncek::sloncek:, da ne bo treba uživat kemije....