Gina -> Končno smo se odločili (22.6.2005 22:55:32)
|
Mi smo šli par tednov nazaj od Šibenika do zadra vse kampe pregledat in tale v Pakoštanih je bil takle: - zelo je dolg (ne širok, ob obali, ampak v notranjost) - ima dovolj sence - v prvih treh vrstah imaš vodo in el. na parceli, v naslednjih petih samo el., nalednje 4 vrste (v notranjost kampa govorim) imajo spet oboje, naslednje 4 pa spet samo el. - v naštetih vrstah so parcele, ki so mini mini, vsekakor za prikolico meni osebno premajhne - če greš bolj v notranjost pa je kamp lep, nima vode speljane po parcelah, el. pa ima normalno (samo meni se to zdi predaleč, ker več kot 300 m ne bi z otroki do plaže hodila), sicer je pa lepo - daleč najbolj me moti obala, na katero jaz z enoletnim otrokom ne grem! Po domače je obala istrska, moj bi rekel kamenjak, skalovje - osebje v recepciji je ful prijazno (bilo takrat, ko smo bili na obisku) - cene ti pa posredujem, če jih nimaš na privat, meni se je zdel srednje drag Zaključek: nam ni bil ful všeč, kljub okolici, ki je v tistih krajih čudovita in sigurno za pogledat Predlog: čisto malo, par km naprej je en ful nov, ful lep in za otroke primeren kamp z vso infrastrukturo in lepo urejeno plažo, z zeloooo čistimi in novimi wc-ji, novimi umivalniki, skratka cel kamp je nov. Edino to je res, da so cene tam Istrske, čeprav nič grozno zasoljenega. Kamp se imenuje Oaza miru. Je pa res, da moraš kjerkoli že si, ali v Kozarici ali v Oazi, skočit v avto po zabavo zvečer. Razen plesa ob plaži. Jaz bi šla prec tja, samo smo se na koncu odločili, da gremo še od Splita naprej, je en podoben kamp v Omišu, pa tam mojh lahko leti, tukaj pa ne bi mogel. Če te pše kaj zanima, pa vprašaj. Aja, tam okoli, pri Pakoštanih je še ful veliko majhnih lušnih kampov, samo nimajo vsi lepe plaže, kar je meni letos bistveno zaradi malega. Aha, če se vam pa ljubi do Vodic...tam je pa tudi vse super, še tobogane imajo, pa ful promenado in zabavo zvečer, senco ali sonce, krasno plažo....edino po moje imajo gužvo sredi julija.
|
|
|
|