Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 17.12.2009 20:41:46
|
|
|
|
thaiss
|
a to velja v vseh BC ali samo v CE??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 17.12.2009 20:47:58
|
|
|
|
primaky
|
Mi2 sva bila v Celju in nama je tam povedala za to akcijo, če velja samo za Ce pa nevem.
|
|
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 17.12.2009 20:55:10
|
|
|
|
thaiss
|
bom pokukala na na stran od Dinersa
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 17.12.2009 20:58:17
|
|
|
|
ellie
|
Ta akcija je bila v vseh babycentrih, vsak torek...ampak je bila samo do 15. decembra. Drugače sem pa jaz ful zadovoljna s to kartico...ker ima večina trgovin preko te kartice nakupe na obroke brez obresti pa še skos so kakšne takšne akcije.
|
|
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 17.12.2009 22:22:25
|
|
|
|
lex
|
jaz jo tudi imam in mi je čist OK, zadnjič me je Big bangu kar sama vprašala, če mi naredi obroke, skoraj povsod lahko kupujem z njo (razen hoferja, lidla, pa še kakšne majše trgovine) pa v GA sem prek dinersa kupila pomivalni stroj in sem ga vzela na 12 obrokov in brez vsakih obresti. Le stroški vodenaj obrokov so 1e ne glede na znesek
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2009 10:09:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 18.12.2009 11:45:23
|
|
|
|
ellie
|
Jap, zapraviš lahko toliko, koliko imaš limita...ne glede na tvoje stanje na osebnem računu. Jaz imam že par let kar ta najnižji limit...ker kartico največkrat uporabim, ko na osebnem zmanjka sredstev pa še to ponavadi pazim, da je po 10. v mesecu, ker potem pride račun komaj naslednji mesec 18. Sem jo pa vzela, ko nam jo je sindikat v službi ponudil. Pa mi ni žal. Sploh mi je fino zaradi tujine, da ne nosiš ne vem koliko denarja zraven. Čeprav pa zdaj razmišljam o kakšni visi, ker diners ni tako razširjen. Pa preko paypala ga ne moreš uporabit. Moj ima amex, ki tudi predtsavlja problem...tak da vedno bolj razmišljava še o kakšni drugi kartici.
|
|
|
|
RE: Ugodnosti DINERSA Baby center 18.12.2009 12:01:25
|
|
|
|
timoteja
|
Jaz imam Diners in sem ful zadovoljna. Pri vsakem nakupu "podari" Diners neke vrste nagradne točke, ki jih seštevaš, in potem lahko pokličeš na Diners, vnovčiš te točke, ter naročiš darilne bone za Baby centerr, torej dobiš darilni bon za 50 eur, obračunajo ti samo 40 eur. to je ena varianta, običajno pa je res tako, da v mesecu decembru delujejo tudi na način, da ko plačaš v baby centru z diners, dobiš gratis 10 eur. Kartica mi je vsekakor fajna, porabo kadarkoli prečekiraš preko neta, skratka, fajn.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.