|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugodnosti DINERSA Baby center
17.12.2009 20:02:34   
primaky
V decembru imajo v babycentru CE ugodnost da na vsakih 50eur dobiš 10eur bon, pri nakupu z kartico Dainers.
Zanima me zakaj ravno Diners? Kakšne imate izkušnje z Dinersom? kaj svetujete, oz. če kdo
slučajno ve če bo še kakšna ugodnost v B. C. v celju?

Pogoji za včlanitev v Diners club so 20 eur letne naročnine in min 500eur neto plača, kar ni  problem, edin problem je dobava katera traja cca 14.dni, kar je  prepozno glede na to da je akcija samo v decembru.

Hvala in LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ugodnosti DINERSA Baby center
17.12.2009 20:41:46   
thaiss
a to velja v vseh BC ali samo v CE??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu primaky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2009 20:47:58   
primaky
Mi2 sva bila v Celju in nama je tam povedala za to akcijo, če velja samo za Ce pa nevem.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2009 20:55:10   
thaiss
bom pokukala na na stran od Dinersa

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu primaky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2009 20:58:17   
ellie
Ta akcija je bila v vseh babycentrih, vsak torek...ampak je bila samo do 15. decembra.

Drugače sem pa jaz ful zadovoljna s to kartico...ker ima večina trgovin preko te kartice nakupe na obroke brez obresti pa še skos so kakšne takšne akcije.

(odgovor članu primaky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2009 22:22:25   
lex
jaz jo tudi imam in mi je čist OK, zadnjič me je Big bangu kar sama vprašala, če mi naredi obroke, skoraj povsod lahko kupujem z njo (razen hoferja, lidla, pa še kakšne majše trgovine)
pa v GA sem prek dinersa kupila pomivalni stroj in sem ga vzela na 12 obrokov in brez vsakih obresti. Le stroški vodenaj obrokov so 1e ne glede na znesek

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 10:09:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2009 11:45:23   
ellie
Jap, zapraviš lahko toliko, koliko imaš limita...ne glede na tvoje stanje na osebnem računu. Jaz imam že par let kar ta najnižji limit...ker kartico največkrat uporabim, ko na osebnem zmanjka sredstevuser posted image  pa še to ponavadi pazim, da je po 10. v mesecu, ker potem pride račun komaj naslednji mesec 18.

Sem jo pa vzela, ko nam jo je sindikat v službi ponudil. Pa mi ni žal. Sploh mi je fino zaradi tujine, da ne nosiš ne vem koliko denarja zraven.

Čeprav pa zdaj razmišljam o kakšni visi, ker diners ni tako razširjen. Pa preko paypala ga ne moreš uporabit. Moj ima amex, ki tudi predtsavlja problem...tak da vedno bolj razmišljava še o kakšni drugi kartici.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2009 12:01:25   
timoteja
Jaz imam Diners in sem ful zadovoljna. Pri vsakem nakupu "podari" Diners neke vrste nagradne točke, ki jih seštevaš, in potem lahko pokličeš na Diners, vnovčiš te točke, ter naročiš darilne bone za Baby centerr, torej dobiš darilni bon za 50 eur, obračunajo ti samo 40 eur. to je ena varianta, običajno pa je res tako, da v mesecu decembru delujejo tudi na način, da ko plačaš v baby centru z diners, dobiš gratis 10 eur. Kartica mi je vsekakor fajna, porabo kadarkoli prečekiraš preko neta, skratka, fajn.

Vse bo v redu in nekdo te ima rad.

(odgovor članu primaky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.