Anonimen -> RE: dajte mi idejo.... (17.12.2009 20:17:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute oz. dve.... kaj za boga naj pocnemo na bozicno noč???? bomo sami. moz, domen(8), tadej(6), nina ( 4 mesece) in moja malenkost.... me vem no.... nocem, da bi bila ta noc (vecer) kot vsaka. daril se ne bo zvecer, da bi se otroci zaposlili....za kake pesmice nismo lih, tv gledamo vsak dan. kake druzabne igre? samo kaj? upostevajte starost otrok, pa da mi2 ne bova lih zehala zravn. ne mislim se ubadat z nevemkako vecerj in jo celo noc strezti in pospravljati... RABIM ENEGA ANIMATORJA!!!! (aja, k polnocnici ne bomo sli) sem imela v mislih, da bi elektriko izklopila...potem bi bil prisiljeni.... ce pa bo moj dragi sluzbeno odsoten, pa bom itak tukaj visela. upam , da ne sama.... in drugic. kaj naj pocnemo na silvestrovo. situacija enaka, s to razliko, da bosta starejsa otroka odsotna... za božični večer gremo spat, tako kot vsako noč, ker ne praznujemo božiča. za novo leto pa naredim narezek in vino za naju. že lani smo se šli različne igre (človek ne jezi se, mikado, tombola, ...), letos bo najbrž podobno.
|
|
|
|