|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plod-kolcanje????
17.12.2009 17:31:43   
divans1
Ej punce, ne se smejat mojemu vprašanju.... Noseča sem 17 tednov in 5 dni, to je moja prva nosečnost in se mi zdi, da user posted image že nekaj časa čutim nežno, kot bi imela ribico v sebi... Danes je pa še nekako posebej aktiven popoldne, zdj pa ne vem, če je moje črevesjezačelo spuščati tako čudne zvoke....

Občutek je tak, kot bi mehurčke spuščal, pa tak mal zabrburi... če me razumete.... sem pa brala, da je možno, da se plodu v tem tednu že kolca... Hmmm, kaj mislite???? Najlepša hvala za odgovore!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plod-kolcanje????
17.12.2009 17:34:29   
Petka09
Jaz sem tudi v nosečnosti čutila "balončke" in "metuljčke" že od 17. tedna dalje... Možno je, da se mu tudi kolca, vendar je to zdaj še takooooo nežno, da se komaj čuti. Sploh zvečer, ko sem se umirila in ležala na postli, sem čutila nežno "mehurčkanje" v trebuhu.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2009 18:36:01   
Paštetka
tako se čutijo prvi gibi.
kolcanje se čisto drugače občuti.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2009 18:41:51   
Momtobe
Ja, to so njegovi premiki ... ko bo kolcal boš vedela :). Jaz sem se tudi spraševala, kako punce vejo, da otrok kolca - no, ne moreš zgrešit user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2009 18:49:02   
divans1
Ja in kako pa to zgleda ko user posted image kolca notr?

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2009 18:50:24   
Anonimen
kot, da bi imela v trebuhu uro, ki fejst močno pa počasi tiktaka...

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2009 19:45:43   
Momtobe
Boš opazila razliko od brcanja :) ... ko brcajo ni enakomerno. Ko začne pa kolcat je pa taka frekvenca, ko da bi čisto nalahko brcal, samo v enakem ritmu. A je za razumet, kar sem napisala? Pa dlje časa traja seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2009 20:17:02   
divans1
Seveda, hvala lepa!!!user posted image

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2009 20:33:57   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Sem želela točno to napisat!
To kar, pa sedaj čutiš so pa prvi gibi user posted image .

Sem tudi mnenja, da ko boš začutila kolcanje, boš takoj vedela, da je to to. Vsaj pri meni je bilo tako.
Jaz kolcanje recimo, če malo drugače opišem, čutim tako, kot da bi čutila moj lastni utrip na trebuhu. Vendar se to občuti tudi z roko. Ampak tale opis s tiktakanjem je boljši. Jaz itak ne znam razlagati. Ne vem zakaj sploh sem se trudila user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 17.12.2009 20:35:13 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2009 8:42:46   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Sem želela točno to napisat!
To kar, pa sedaj čutiš so pa prvi gibi user posted image .

Sem tudi mnenja, da ko boš začutila kolcanje, boš takoj vedela, da je to to. Vsaj pri meni je bilo tako.
Jaz kolcanje recimo, če malo drugače opišem, čutim tako, kot da bi čutila moj lastni utrip na trebuhu. Vendar se to občuti tudi z roko. Ampak tale opis s tiktakanjem je boljši. Jaz itak ne znam razlagati. Ne vem zakaj sploh sem se trudila user posted image .

se podpišem ,  meni je  v mojem trebuhu obe user posted image , velikokrat "tiktakala ura" - res ne moreš zgrešit user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2009 8:52:43   
Jada82
Ja, kolcanja res ne moreš zgrešiti, jaz ga čutim nekje od 22. tedna (brce pa od 17. tedna). Res so to taki enakomerni gibi, men se zdi kot srčni utrip, ampak precej počasneje. Pa moj user posted image res kar velikokrat kolca, včasih tudi po 5× na dan .... včasih je kar neprijetno. Ampak mislim, da njemu ni hudega.
Verjemi, ko boš začutila, boš točno vedela, da je to kolcanje user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2009 11:02:28   
crvicek
Ja tudi jaz lahko opišem ....kot tiktakanje user posted image in tudi kot si ti napisala, kot da spušča neke mehurčke...nevem kako opisat...

Je pa res, kot so napisale predhodnice......ko boš začutila ni variante da zgrešiš. Pri nama je bilo na začetku, ko je bilo vse še novo full hecno, ker ko sta začela oba, je bl stereo in sva se z mojim full smejala user posted image user posted image . Zdaj pa ko sta že full velika, pa se kar cel buši trese, ko se jima kolca.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?