bumerang -> RE: LIDL zavaja (19.12.2009 7:46:23)
|
Za Hofer definitivno vem, da ne dajo zjutraj ven vsega in da ostane najmanj polovica, če ne še več, v skladišču. Zato vedno, ko stvari ni, grem do poslovodkinje, da mi pogleda še v skladišču in ponavadi stvar tudi dobim. Sama mi je povedala, da stvari preko dneva daje ven postopoma tako da stranke dobijo artikel preko celega dneva. Izjema so tisti artikli, kjer piše "posebna ponudba, do razprodaje zalog", tam pa res dobijo samo tri, štiri kose. Velikokrat so kar v skladišču tako da moraš itak vprašat, da ti jih prinesejo. Sicer pa ja, veliko kupujem v Hoferju in Lidlu, ker so stvari res cenejše čeprav kvalitetne. Še vedno pa kupujem v Merkatorju, redko v Sparu še redkeje pa v Tušu. S kvaliteto sem zadovoljna, ker seveda izberem to, kar smatram za kvalitetno. Embalaža me ne zanima, zanima me deklaracija, ki jo pred nakupom novega artikla vedno preberem. Kupujemo pa pri nas večinoma "primarne" izdelke, sezonsko zelenjavo in sadje pa imamo doma. Ko je ni, jo kupujem večinoma v Lidlu. Da pri nas na nekaterih črpalkah goljufajo z bencinom pa sem ugotovila tudi sama. Na neki črpalki se mi je konstantno dogajalo, da sem s polnim tankom naredila od 60 do 80 km manj kot drugje. Zdaj tankam samo še na novejših, ker je baje tam goljufanje težje (pravijo, da nemogoče ampak nemogočega na tem svetu ni).
|
|
|
|