Mijavček
|
Jaaaaa, mejčkena trgovinca je,..., vidm, da si hočte vse v živo predstavljat . Evo predstavljejte si; otroke sem dala ven iz vozička, voziček sem pa pustila tko vmes, pol not, pol zunej, na rob trgovince, vrečko z novimi pajacki smo odložil zraven vozička....sej si predstavljate...voziček za dvojčke...itak smo zasedli celo štacuno.... otročke smo obuval 1 m stran in ko sta bla obuta, smo jih spustil, da sta hodila okol, da vidmo, če so škornji uredu, kot sem že rekla, sem ju potem lovila še po hodniku, pa sej vse skup nismo šle dlje od 2-3 metre od vozička.... pač smo ble bolj pozorne na otroke, mela sem pa še baby-torbo obešeno na vozičku, pa denarnico in vse not, tako, da sem imela en uč skoz na vozičku... tko, da niti ne vem, kdaj je vrečka zginla... pol sem šla jest enga še previt (zraven je lih previjalnica) torbo vzela s sabo, babi je pa merkala ta druzga in ko smo hotli it... vrečke ni blo več... Zdej k gruntam, mam eno babo na sumu, k se je neki muvala tam okol, sam ne vem, k nisem ziher.... Mah zdej je kar je.... Hvala za support vsem!
|