Kri med blatom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sinja -> Kri med blatom (22.6.2005 20:38:59)

En lep dober večer

Zanima me če katera ve oz. je imela izkušnje s tem. Kaj pomeni kri med blatom pri 4 in pol mesečnem otroku oz. kaj svetujete?

Hvala in še lep večer naprej.

malecka -> Kri med blatom (22.6.2005 20:43:34)

Poklič v Z.D. al pa pejt k zdravniku. To po mojem že ne more bit uredu:zmeden:

pegy -> Kri med blatom (22.6.2005 20:55:53)

Asi jedla rdečo peso !Če ne pa zdravniku.:kuza:

Anonimen -> Kri med blatom (22.6.2005 21:13:32)

Aje mel trdo blato in težko kakal?Potem je lahko to vzrok od napenjanja popokajo žilice veš.Midva še zdaj imava probleme s tem pa tudi ritka mu poči in teče kri ko trdo in debelo kaka.Me je od začetka tudi bilo strah zdaj pa več ne sem že navajena.

lex -> Kri med blatom (22.6.2005 21:34:07)

Alika01 poizkusi mu alojo dat - kr s kaktusa dol postrgaj in mu zmešaj v čaj - ga ne bo okusil. Moj mali bratranec je mogle celo na klistirje hodit dokler niso poizkusli s tem. Alojo kot rastlino ti lahko zrihtajo v vsaki cvetličarni. Če ne mi pa piši na privat.

vidja -> Kri med blatom (22.6.2005 21:52:45)

Pri naši pupi se je to prvič zgodilo ko je imela 2 meseca, smo šli k zdravniku in so rekli, da je normalno, da se do treh mesecev nekje tako čisti črevesje ( so bile take sluzaste rdeče nitke). No pol se je to zgodilo še pri enih štirih mesecih, smo šli spet k ped., je bila ena mlada zdravnica in nas je dala na preiskave za alergijo na mleko (kravje seveda) in ni bilo nič. Nakar nam je naša pediatrinja povedala, da je to dokaj pogost in normalen pojav. Pri sinu pa se je tudi zgodilo okrog 4. meseca in nismo šli k zdravniku, samo opazovali smo ga in ker mu ni nič manjkalo in je naslednji dan bilo vse v redu smo se pomirili. Me je pa prvič fuuul panika zagrabla.
Tako da mislim, da ni nič kritičnega, samo vseeno raje pokliči pediatra in premisli ali si mogoče jedla kaj takega, na kar bi lahko bil alergičen, če ga dojiš.

smrka -> Kri med blatom (22.6.2005 22:11:41)

pri starejsih bi to znalo bit hemeroidi, pri otrocku pa verjetno niso nevem... najboljs da gres v ZD cim prej... kaj pa ves..

Stran: [1]