kakšne imate doma za tamčkene, čist nizke, vikoke, majhne, velike, ga čez noč pospravite, je skoz postavljen, kaj svetujete?
malecka -> bazen doma (22.6.2005 20:49:40)
Ja mi smo lan naši kupili bazen 800L in je stal odzuni ga nismo pospravljal;).In kaj se je zgodl, sta se dve kolegici kregali katera se bo prva :kuza:spustila po toboganu in je šel bazen rakom fučkat.:hudicek:Sta ga strgali med prerivanjem.:hudicek: Sedaj smo kariero z bazeni zaključil.
Skabi -> bazen doma (22.6.2005 21:17:25)
Lani smo imeli takega napihljivega s toboganom in malim bazenčkom in rožam in kaj vem še. Pa sem ga fejst preklela, ker sem ag morala vsaki drugi dan celega zribat - bil je prevelik da bi ga vsak večer pospravljal, kemikalij pa zaradi otrok nimo dajal not, zato je hitro postal sluzast. Letos smo kupili mali okrogel enostaven bazenček, ga vsakič spraznemo in naslednjič nalijemo svežo vodo. Pa je.
rija -> bazen doma (23.6.2005 8:19:33)
mi pa ga ravno zidamo. Takega zares 4x10m. Upam, da bo do drugega poletja že vse urejeno. Letos ga ne bomo mogli do konca zgurat (cingeljčki!). No, razen če bo v nedeljo sreča...
pravljica -> bazen doma (23.6.2005 8:39:53)
mi bi pa radi letos tistega velikega, okroglega, ki ima zgoraj napihnjen rob...za nas malo za namakat, ta mali pa bi lahko tudi zaplavali...a ima katera kaj takšnega doma? koliko je s tem dela? koliko ga je treba čistit (ne vem kakšni so tisti filtri zraven)? koliko je treba kemikalij da je to ok? kako je z življenjsko dobo?
corfu -> bazen doma (23.6.2005 9:12:59)
Rija bo kaj slikic od bazena....madona sm ti kr fovš!?
rija -> bazen doma (23.6.2005 11:40:10)
Bodo slikice. Sam ko bo res čisto fertig. Ker zadaj bo zgledal kvečjemu kot kaka greznica!
rija -> bazen doma (23.6.2005 11:42:31)
Pravljica, kermikalij boš nekaj že morala meti, če želiš imeti vodo v njem dalj časa in čisto. Najbolje je da vprašaš na zavod za zdravstveno varstvo. Pri nas imajo nekega tipa, ki ti vzame tudi vzorce vode in jih analizira. Pa ni ne vem kako drago. Če imaš otroke je že pomembno, da je voda neoporečna.
soseda -> bazen doma (23.6.2005 11:55:08)
ga imamo postavljenega(napihnjenega, vendar zvečer vodo ven, in ga obrnemo okol.) Velik je hm...recmo 1,8 m x o,6m okrogel