|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izgubljen ciklus :(
22.6.2005 20:30:06   
petka
Sem tako žalostna :((

Se mi je danes SPET vnel mehur (že 3-jič letos). Sem dobila antibiotike za naslednjih 5 dni, kar posledično pomeni, kot vedno, da se moram vzporedno zdraviti še s Canestenom 3, da se izognem še glivicam! :((:((:((

Pa komaj sem čakala ovulacijo, ki bo po mojem čez ene 3 dni :(, zdej bom mogla pa cel ciklus spustit...

oh ja, pa drugič :pujs:, sam kaj ko se ciklusi tako vlečejo in je čakanje tako utrujajoče

Neposredna povezava do sporočila: 1
22.6.2005 20:35:02   
DaisyE
Verjetno bo precej butasto vprašanje, ampak res ne vem.
Zakaj morš ciklus izpustit, a zaradi zdravil, al zato ker te boli, al kaj?

Kako pa vplivajo ta zdravila, zakaj bi škodila zanositvi?

Sorry, ker tolk sprašujem, ampak res mi ni jasno. Cakanje je pa res utrujajoče, se strinjam in ti posiljam enga :pujs: za srečo.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2005 20:38:14   
petka
ma ja me zarad zdravil skrbi, ker jih moram ravno čez ovulacijo jemat.

Sicer pravijo, da naj prvih 15 dni ne bi nič škodovalo, ker gre zarodek na vse ali nič in baje zdravila nimajo vpliva??? :zmeden:

pa raje ne bi tvegala, ima katera kakšen nasvet 8), pliz help :zmeden2:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2005 21:21:35   
sašaš

Mislim, da se nimaš česa bat...razen, če te boli in ne moreš :sloncek::sloncek::sloncek:

Jaz bi šla na tvojem mestu veselo v akcijo! :sloncek:

Lp :muca:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2005 22:28:54   
DaisyE
Nic se sekirat, kar v akcijo...
Ves kolk punc zanosi, pa sploh ne vedo, da so nosece...
Cist na vse pa tud ne mors pazit.
Razen, ce te boli.

LP

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2005 10:19:16   
Gea1
Tako ja, ti kar akcija :sloncek: saj nekatere, ki sploh ne vedo, da so noseče in ki nosečnosti ne načrtujejo marsikaj delajo in papcajo, pa se vseeno prime.
Če se ima za zgodit se bo zgodilo, kljub tem tabletam in mislim, da nima kaj škodit, saj še nisi noseča.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2005 11:27:16   
petka
Prav imate punce, se že res preveč obremenjujem, ne morem in ne morem iz svoje kože :ups:

raje veselo na :sloncek: :sloncek::sloncek:

pa pa

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2005 15:06:22   
Anonimen
Zakaj bi pa morala izpustiti ciklus? Jaz sem šla na redni pregled k G. in ker sem imela malo belega toka, mi je predpisala Canesten 3, čeprav je bilo možno, da bi bila noseča. Je rekla, da ni treba skrbeti, da bi bilo lahko kaj narobe.
Če te vseeno skrbi, lahko namesto Canestena uporabiš tampone, ki jih pomočiš v navaden jogurt in v nožnici pustiš delovati pol ure. Bistveno je to, da se v nožnico povrne kisel PH. Meni je to svetovala, prakticiram, ko je potrebno in je že v nekaj dneh OK.

Pa antibiotike pojej do konca!

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......