neka_noč
|
Živjo Imam 9 nosečniških hlač, od tega so 4 moje od prejšnje nosečnosti ostalo so mi posodile prijateljice, 2 kril (jih ne nosim ker nimam za skombinirati zraven plašča ali pa čevljev - imam le čevlje s petkami ), 4 trenirke - a nosim stalno le eno in isto. Ene kavbojke "sem prerasla" (obseg trebuha), dvoje so bele barve, ki se mi ne nosijo kadar dežuje ali sneži (pa še bele bucke imam za zraven in se bele barve tepejo med sabo , ker niso isti odtenek), ene kavbojke so nizek pas (v tej nosečnosti ga ne maram), spet druge hlače so tanjše (in me zdaj v tej nosečnosti stalno zebe - v prejšnji mi je bilo nenormalno vroče; sem hotela jan. obuti japanke ), pa še ene hlače, ki so bolj spomladne z nizkim pasom (zdaj absoloutno ne pridejo v poštev). Zdaj nosim večinoma le kavbojke z visokim pasom in črne žametne hlače (tudi visok pas). V bistvu je tako kot bi imela dvoje hlač. Imam kar nekaj majic z dolgimi rokavi, ter majice z dekoltejem (pa me zebe!!) , ter nobenega konkretnega puloverja. Sem ravno razmišljala, da bi šla v H&M pogledat za kak pulover - si dala dober nasvet Cojka! Torej, lahko imaš veliko, pa nič kaj za oblečt, ali pa malo, pa nosiš eno te isto - prideš na isto. Bistveno je, da so stvari, ki jih imaš nosljive. Meni je tudi škoda denarja, ker ne bom več, do konca pa bo čas tako hitro minil... Bolj razmišljam o tem kakšne čevlje bi si kupila (za nataknit), ker bo kmalu prišel čas, ko se ne bom mogla več sama obuvati... Pa še pomlad bo tu in čevlji za nataknit bodo (verjetno) najboljša opcija. Gnezdenje - ravno včeraj sem imela (prvi) napad, ker nimam še nič pripravljeno. Vozički, lupinica, palček zavijalček in prva škatla oblekic, odejic, jogi ,.... sicer že čaka v spalnici, a kar se tiče prvijalne, posteljice in omarice - to še ni pripravljeno oz. prestavljeno v spalnico in me je včeraj zagrabila panika kako me bo čas povozil. Morava izbrati otroško sobico za najinega 5-letnega sina, da bova iz njegove sobe premaknila prej omenjeno pohištvo v spalnico. On dobi novo sobico. Vzela bova mladinsko, a še ne veva točno katero. Sva dala izrisat od Malega princa v Lesnini Brdo, pa sva bila razočarana, ker sva želela predračun, a nam ga ne smejo dati Povedali so znesek in to je vse. Pa še ta naju je vrgel na rit, ker naj bi prišla soba 3000€ (2497€ + še dva jogija in fleks = 3000€). Res da je pograd, pa ogromna pisalna miza in ostalo, a vseeno. Meni se zdi to too much. Kaj menite? Aja. Nasvet. Tiste, ki boste kupovale previjalno mizico, je bolje, da kupite takšno, ki se kasneje "spremeni" v komodo. Je sicer dražje, a veliko večja, praktična, ter kasneje, ko je ne potrebuješ več, jo imaš lahko za karkoli drugega. Če pa imaš še enega otročka, ni problem, ker jo zopet spremeniš v previjalno mizico. Ostale previjalne mizice so precej manjše in tudi kasneje, ko otroček vse živo grabi, nepraktične. No, dovolj, sem napisala (ponovno) cel roman...
|