izgubljena_ovcka -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (17.12.2009 21:48:23)
|
Uf, sem kar debelo pogledala kam so šle vse strani teme, potem pa ugotovila, da zraven piše 2. del! [sm=smiley1.gif] Meni je pa prsna črpalka ful prav prišla ampak jo je res brezveze kupovat preden rodiš in vidiš kako bo z dojenjem. Itak si jo lahko nekje izposodiš če jo rabiš in če se izkaže koristna pač nabaviš. jaz sem si jo privoščila zato, ker je naš otrok zavračal stekleničko in adaptirano mleko in če sem kam morala it in nisem bila prepričana da bom za čas hranjenja nazaj (saj pravim, vedno sem takooo hitel, da je blo joj) sem načrpala in so mu dali po žlički ali lončku. Joj, za tole dete upam, da bo hotelo po flaši pit, Jernej je raje stradal kot iz flaše vlekel in me je potem ko sem nazaj prišla skoraj celo pojedel! [sm=jezicek.gif] Nikamor nisem mogla, ali pa sem njega s sabo vlačila povsod. [sm=smiley29.gif] Uh, pri meni so se pa zčele tiste krasne nosečniške težave (zanimivo, da so se v prvo pojavile prej). Sicer me že nekaj časa daje ta išias (me je v prvo tudi) ampak danes je pa prav grozno, komaj hodim po bajti. Pa še tamau je nekaj tečen in bi najraje videl, da bi ga vzigovala in nosila, meni se pa kar zasolzijo oči če pomislim na to. Fuj, v prvo je minilo šele dva meseca po porodu. No, pa začela sem dobivat mravljince v rokah in prstih pa krče v mečih. Juhuhu! [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|