flora1983 -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (9.3.2010 16:09:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica Zdravo aprilčice... Kako ste kaj danes...vzunaj kar mrzlo ,pa še piha zelo... Jaz sem ponoči slabo spala,ne vem a je vreme krivo ali kaj.... Flora1983...a si mela ,danes prvič CG,a si imela prvo pregled,potem pa snemanje ctegeja...ja ne morem verjeti ,da ti je plavanje pomagalo,da se je otrok obrnil...moji kolegici pa ni pomagalo...super ,da ti je uspelo...jaz imam jutri pregled,pa verjet no bom začela z CG... Pikica...10 pozdravljena med nami... A kepica se je kaj javila..... Glede napotnic,če jo še nimate,pa greste rodit ,vam lahko partner prinese nadoknadno,tako ,da se ne obremenjujte s tem preveč... In kako ste se imele štajerke na torticah je bilo vredu,klub temu mrzlemu vremenu in snegu..... Zanima me glede čaja za dojenje....jaz sem ga kupila v lekarni in pravijo,da zelo pomaga za proizvod mleka....ste že kaj kupvale ta čaj.... Ja nič lepo se imejte...jaz komaj čakam ..ko imam jutri pregled...lp... Prvo mi je setra CTG posnela, pol sem mela pa pregled, ker tako mora ginekologinja pogledati posnetek CTG - ja. Zdaj mam pa naslednji torek samo CTG in tehtanje brez pregleda, razen če bo kaj posebnega.
|
|
|
|