ela24 -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (6.3.2010 14:44:24)
|
Ojla! Uh, Kepica se pa očitno že lep čas muči. Čudno, da ne pospešijo vse skupaj malo[sm=zmeden.gif] Tudi jaz sm prebrala to zgodbo[sm=smiley19.gif] Ne moreš verjet. Vem, da je vredu, če veš da imaš tega[sm=hudicek1.gif], ampak mene je vseeno strah, da ne bi kaj napačno odreagirali v porodnišnici in bi naš [sm=duda.gif] staknil tega [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Za tiste, ki pa vam niso delali testiranja, pa vztrajajte! Pa naj še zdaj reče katera, da paničarim[sm=zmeden.gif] Si upa katera trdit, da to se pa njej ne more zgodit[sm=zmeden.gif] Dejstvo je, da je to zelo razširjena okužba... Ni to glih nekih 5% ampak če se ne motim po nekih podatkih slaba tretjina. Testa pa ne izvajajo, ker v našem butastem zdravstvu pač ni denarja še za to. Čeprav so katastrofalne posledice! Meni so ga sicer nardili brezplačno, ampak če ga ne bi... Za vse se najde denar, pa bi ga še našla za to. Raje en pajacek manj... Za sebe pa resnično upam, da se bo vse dobro izteklo!!! In tudi jaz nestrpno pričakujem novice od Kepice![sm=bravo.gif]
|
|
|
|