monlo -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (25.12.2009 22:35:44)
|
Pozdravljene, vidim, da nisem edina, ki ni imela ne vem kako lepega božiča. Pa saj, ni bilo nekaj ekstra narobe ampak nekako ni bilo tistega pravega božičnega vzdušja kot prejšnja leta, ne vem mogoče tudi zaradi gnilega vremena. Pa bo zato drugo leto boljše, ko se bomo že s svojmi malčki crkljale, pa bo vse drugo itak nepomembno. Očitno nas je kar nekaj v stresu kar se tiče stanovanj, tudi midva si stanovanje še le urejava in sva še zelooooooooo daleč od dokončanja ( to je moje mnenje ), čeprav moj dragi trdi, da se selimo čez 30 dni, sam jaz nisem preveč prepričana. Zakreditirana sva itak neverjetno, me kar stisne ko se spomnim, ampak kaj, ko drugače ne gre. Ah ja, mogoče bi tole s selitvijo še šlo, sam nimava pa še niti enega kosa pohištva.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Bojim se samo, da bo mali na svet prikukal predčasno, pa stanovanje še res ne bo končano. Ah kak bo pa bo, se bomo že znašli. Pa še ena zanimivost, moj dragi ima rojstni dan 2. aprila, jaz pa 5., PDP imam sicer 17., vendar sem enkrat na neki spletni strani nekaj računala pa mi je datum poroda znesel na 3.april-- to bi bilo pa res zanimivo,če bi imeli rojstne dni vsi na enem kupu, bi kar en teden praznovali. Želim vam še lep preostanek praznikov. Lep pozdrav!
|
|
|
|