Anonimen -> RE: refluks ledvičk? (17.12.2009 19:34:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja78 antibiotik,: dat v usta po brizgi,s strani,zapret brado in jo držiš toliko časa da pogoltne.j.g.kar se mora se mora.je pa težko.probaj s PIKOVITOM ZMEŠAT V BRIZGO.glavno da dobi dozo. naj še katera druga pove. Po mojih osebnih izkušnjah je to edina učinkovita metoda. Naš ima refluks III. stopnje obojestransko, ampak ima Primotren. Dokler se ni navadila, je bilo groza, sedaj ga brez težav spije po brizgi. Kolikor vem, je zelo zaželjeno da se antibiotikov ne jemlje z mlekom oz. zdravil na sploh, razen, kjer to posebej napišejo. učinek zdravil se bistveno zmanjša - vem, da za primotren, hiconcil, zinat... to velja. Pa morda glede te vročine... pri refluksu je bolj značilna visoka vročina v intervalih, ampak kar nekaj ur oz. nekaj dni zapored. Tako da bi jaz rekla da pri vas mircek ne gre za težave zaradi refluksa ampak je kaj drugega. (To glede vročine so meni razlagali prejšnji mesec, ko smo bili v bolnici, koliko je res pa ne vem) Pri nas so v 8 urah bili (kljub svečkam) 3 vali izredno visoke vročine, potem pa kot bi odrezal, nobene vročine več, vendar še nekaj dni pozitiven urikult.
|
|
|
|