Kašljanje pri dojenčku (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Belika -> Kašljanje pri dojenčku (16.12.2009 23:28:42)

Moj 5 mesečnik zadnjih par dni malo pokašljuje (od petka nekje) - ne veliko. Najprej je le malo pred spanjem, sedaj pogosteje (recimo 1x na uro, ampak se samo odkašlja), nosu nima zamašenega oz. se mu občasno naredi kaka muca.
Ne vem jaz to predpisujem centralni in suhemu zraku, moj pa malo paniko dela, da ga je treba peljati k zdravniku. Sploh sedaj ko je v eni knjigi prebral, da če kašlja več kot 3-4 dni obvezno k zdravniku. Samo ne vem zato ker malo pokašljuje?

Jaz pa ga k zdravniku res ne bi peljala, da ne bi potem v čakalnici, ko je sedaj polno bolanih pa res kaj dobil.

Kakšne so vaše izkušnje oz. mnenja pri takih majcenih? Oz. v kakem primeru bi ga peljale k zdravniku.

Anonimen -> RE: Kašljanje pri dojenčku (17.12.2009 9:42:28)

naš tri mesečnik že od prejšnje srede pokašljuje-se izkašljuje. v torek sem imela sistematski pregled in je dohtar rekel, da je samo prehlas. če bo vročina 38 ali več, pa naj prideva nazaj. Včeraj mu je začelo teči še iz noska in danes zjutraj se je zbudil z zlepljenimi očmi. Vročini nima. merjeno danes zjutraj 37. Bom vidla kaj bo čez dan-mogoče bom klicala pediatrinjo.

Stran: [1]