nananaja
|
mojo starejšo je moj ata hotel en dan pred drugim rojstnim dnevom naučit, kako bo povedala, da je stara 2 leti. Pet minut ga je ignorirala, po tiho rekla ne, potem se je pa zadrla NEEEEE. Pa je brihtna, ampak ona ni nikoli mahala, če smo ji rekli, nikoli pokazala kako je velika, ploskala na bravo, bravo... je pa delala milijon stvari, ki jih od nje nismo zahtevali. pri dobrem letu je uporabljala besedo hvala, za katero se nismo trudili nikoli, le tako je slišala. je pa začela pri slabih dveh letih ponavljat za pol leta mlajšim bratrancem, ki je prava čveka, pa pokaže sto stvari, kaj zna. mlajša, ploskala bravo,bravo pri 8m, velika, velika pri 8m, pleše od 10m, papa pomahala pri 8m prime kozarec, da bo pila pri 10m... eni so malo bolj, drugi malo manj osli na dalinjsko upravljanje, tako to imenuje moj mož moram pa rečt, da sem se tud jst počutila, kot da se s starejšo nisem dovolj ukvarjala, a kaj naj rečem, meni je pa pri enem letu prišla nakazat, da bi kakala v kahlico, čeprav je na riti imela plenico, govorila pa itak še takrat ni povsem, ko je že bila brez plenice.
|