bunkica -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 17:22:57)
|
.........dandanes....... smo bli dans v bolnici na preventivnem očesnem pregledu in čakamo......čakale sta še dve gospe,nakar pride ena ornk čudno zrihtana gospa(za moje pojme malo preveč izzivalno,še posebej v bolnišnici) v minici zelene barve,prozorni rjavi bluzi čez minico in zelo kratkim črnim sakojem..... ampak to sploh ni pomembno... namreč po nekaj minutah se obrne k eni gospe in jo prosi mobitel.....nič hudega sluteča gospa ji seveda posodi mobitel in ona se začne pogovarjat z verjetno možem... in se pogovarja in pogovarja in pogovarja.........in to traja natanko 10 minut........mi smo se že mal čudno pogledovali nakar ji gospa,ki ji je mobitel posodila,reče,da ji zdaj naj vrne mobitel,ker ji bo zmanjkalo denarja in ne bo mogla poklicat moža,da pride po njo......... telefonistka ji odvrne ne da bi jo sploh pogledala,da bo takoj končala in spet govori in govori... gospa ji poskuša vzet telefon ona ji pa zabrusi,kako je lahko tak nesramna,da se ona zelo slabo počuti in da sploh še ni končala pogovora.......... halo........ in v tistem trenutku ji v torbici zazvoni mobitel.......HALO!!!!! telefon ji je mogla dobesedno iztrgat iz rok,na njenega zvonečega v torbici se pa sploh ni ozirala....... tudi vrsto je preskočila,ampak je v bolnišnici že stara znanka,kar je potem potrdila sestra,ki je kasneje opozorila nas,da če bo slučajno prosila telefon naj ji ga nikar ne posojamo,saj je neka manična telefonistka,ki tako izkorišča nevedne ljudi in jim prazni račune.........tudi po radiju je bilo že obvestilo......... no oni gospe je že izpraznila račun,pol je šla pa še šla v sosednjo čakalnico in si tam poiskala novo žrtev,kar sem pa vidla spet na lastne oči,saj pač naša dva pingvina nista pri miru in smo se nazmes šetali... za znoret,kaj se vse ne dogaja ojoj zaj sem pa naložila.........saj če se keri ne da brati............ni mus........lahko pa si vsak pri sebi vzame v neko opozorilo,da so tut čudaki med nami in je bolje včasih 2 x premislit,komu kaj posodiš... :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|