joj,kaj vse se ne doživi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bunkica -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 17:22:57)

.........dandanes.......
smo bli dans v bolnici na preventivnem očesnem pregledu in čakamo......čakale sta še dve gospe,nakar pride ena ornk čudno zrihtana gospa(za moje pojme malo preveč izzivalno,še posebej v bolnišnici) v minici zelene barve,prozorni rjavi bluzi čez minico in zelo kratkim črnim sakojem.....
ampak to sploh ni pomembno...

namreč po nekaj minutah se obrne k eni gospe in jo prosi mobitel.....nič hudega sluteča gospa ji seveda posodi mobitel in ona se začne pogovarjat z verjetno možem...
in se pogovarja in pogovarja in pogovarja.........in to traja natanko 10 minut........mi smo se že mal čudno pogledovali nakar ji gospa,ki ji je mobitel posodila,reče,da ji zdaj naj vrne mobitel,ker ji bo zmanjkalo denarja in ne bo mogla poklicat moža,da pride po njo.........

telefonistka ji odvrne ne da bi jo sploh pogledala,da bo takoj končala in spet govori in govori...

gospa ji poskuša vzet telefon ona ji pa zabrusi,kako je lahko tak nesramna,da se ona zelo slabo počuti in da sploh še ni končala pogovora..........

halo........

in v tistem trenutku ji v torbici zazvoni mobitel.......HALO!!!!!

telefon ji je mogla dobesedno iztrgat iz rok,na njenega zvonečega v torbici se pa sploh ni ozirala.......

tudi vrsto je preskočila,ampak je v bolnišnici že stara znanka,kar je potem potrdila sestra,ki je kasneje opozorila nas,da če bo slučajno prosila telefon naj ji ga nikar ne posojamo,saj je neka manična telefonistka,ki tako izkorišča nevedne ljudi in jim prazni račune.........tudi po radiju je bilo že obvestilo.........
no oni gospe je že izpraznila račun,pol je šla pa še šla v sosednjo čakalnico in si tam poiskala novo žrtev,kar sem pa vidla spet na lastne oči,saj pač naša dva pingvina nista pri miru in smo se nazmes šetali...

za znoret,kaj se vse ne dogaja

ojoj zaj sem pa naložila.........saj če se keri ne da brati............ni mus........lahko pa si vsak pri sebi vzame v neko opozorilo,da so tut čudaki med nami in je bolje včasih 2 x premislit,komu kaj posodiš...

:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 17:24:53)

100 ljudi, 1000 čudi

Magi* -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 17:27:35)

ima ludih...

smrka -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 17:31:50)

Danes vse dozivis. Tudi jaz sem enkrat padla na led. Ko sem kupovala prek oglasa en del za avto in mi se javil nek mozakar in zahteval dnar v naprej, in seveda jaz sem placala na koncu ostala brez 30000 tisocakov in brez masine. Vsaka sola nekaj stane.

rija -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 18:15:49)

To še ni nič: pri nas v trgovini si je neka gospa samo "malo" sposodila telefon. Moje prodajalke so ji seveda ustregle. Dobro da sem prišla v trgovino in gospa mi je nekam dolgo telefonirala. Ko sem uvidela, da ne misli tako hitro končati, sem jo na kar malce grob način prekinila. Prosila sem jo, naj malo počaka. Ker imamo centralo preko računalnika, sem pogledala številko in trajanje pogovora. In kaj ugotovim? Da je baba klicala na 090 neko vedeževalko in to celih 19 minut!!!! Seveda smo ji zagrozili s policijo, če pogovora ne bo plačala. Poklicali smo na telekom in dali zračunat znesek pogovora pribili ddv in zneslo je ca. 7000 SIT!!!! Nakar ženska pravi, da mora na banko po denar, ker ga nima pri sebi. Seveda smo ji omogočili spremstvo v obliki mojega :love:, ki je na srečo zelo "razbojniško" zgledal. Pospremil jo je do banke, da mu je baba dala denar.
Tako: opozorilo: ne dajajte nikoli telefona nepoznanim ljudem. Če so v stiski, pokličite sami na nujne številke, ki so pa itak zastonj.

ZARA -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 18:18:42)

Ja lej ti njo,žensko opokano, kako se je navlekla na telefon...ne morš verjet!
Jst bi ji po 2 minutah polomila roko,ker sem brezposelna gorenjka 8)...

Anonimen -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 18:39:17)

rija!

sigurno si Prekmurka! 8)

Bojana

zoya_ -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 18:50:47)

Jaz nikoli ne posojam telefona...
če bi bilo kaj tako nujnega, gre lahko na recepcijo bolnice in ji bodo poklical željeno osebo...

mehurčica -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 19:47:11)

Jaz bi ji pa mojga posodila, ker imam trenutno točno 6 tolarjev gor.:)-

rija -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 20:22:37)

A ti tudi? Se vohamo? He-he-he!

Sonka -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 21:07:38)

bunkica, si tudi ti iz Murske Sobote, ker pri nas "deluje" ta gospa. Kot je že ena napisala, je bilo že večkrat objavljeno obvestilo po radiu.

rija - to bo to, to se sliši pa ljudje še vedno nasedejo, ker ponavadi ta ženska prosi telefon, da bi nujno klicala v bolnico ali podobno.

bunkica -> joj,kaj vse se ne doživi (22.6.2005 22:38:58)

ja ka pa te,da sem iz Murske.......
pa saj ne moreš verjeti ej,kaj si vse ne zmisli......
a rija pol si ti mela to prav s to zrihtano gospo posla????:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Anonimen -> joj,kaj vse se ne doživi (23.6.2005 7:44:14)

Bunkica!

Zdaj sem komaj ugotovila, da si zamenjala nick!:ups:

Sigurno je govor o isti ženski! :grrr:

Bojana

rija -> joj,kaj vse se ne doživi (23.6.2005 8:22:27)

Ja, mela. Bilo je pred letom in pol nekje. Taka mala, debela, še kar zrihtana. Samo očitno ji pri nas ni šlo skoz. Verjetno ji bi pri naših puncah, ker ne bi šle kontrolirat...

bunkica -> joj,kaj vse se ne doživi (23.6.2005 12:11:51)

ja nick sem spremenla,ker sem mela vohune na delu,ampak sem pred nekaj časa že pojasnila tu gor,zakaj pa kako,ker je nevarnost mimo:hudicek:........:bravo::bravo::bravo::bravo:

aja.....ta ženska pa je glih tolko,da se ne posuši.......ful suha,pa mala z rdečkastimi lasmi........čist možno,da je tak shujšala,ko pa je tako hudo bolna in utrujena po njenih besedah,ko je oni gospe nazaj brusila nesramnice,da ji je vzela telefon..........

:rozica:

Stran: [1]