Sem že tu!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Sem že tu!!! (22.6.2005 17:17:41)

Ojla,punce,sem že nazaj!
So naju že v nedeljo izpustili iz Postojne,ma smo se do zdej samo cartali...
Tak porod,kot sem ga imela,sem si ga vso nosečnost samo želela.
Vsega je bilo konec v uri in pol.Brez šivov in tega.Zato pa so me odpustili že 3.dan.
No,najprej sem delala tako paniko,ker se ni dogajalo nič.Potem pa se je okoli poldne začelo...
Najprej čisto rahlo zbadanje,ki je postajalo vse močnejše in pogostejše.
Pa sem kar hodila okoli in dihala ko:sloncek:.Zvečer sva šla z:love: še na sladoled in na sprehod v marino,barke štet.Popadki pa na 10min.Sem se šla še stuširat,umit glavo,pripravit vse stvari,moj:love: si je še večerjo naredil...Ob 21:30 sva se odpeljala v PO.
Po poti sva poslušala Predina in predihavala popadke na 3.min.
Ob 22:11 so me sprejeli,me sklistirali in sfrizirali.Ob polnoči sem prišla v porodno.So me priklopli na CTG.00:30 mi je G.predrl mehur,babica mi je dodala umetne popadke,ob 1:27,je bila :duda: tu.
Mala se je kar takoj prisesala.
Tako sva potem preživele še 3 dni v Postojni in moram rečt,da sem se imela prav dobro.
Zdej smo doma,se veselo dojimo,spimo in uživamo vsi4.
Lep pozdrav vsem!!!:morje:

Pa mi ni bilo treba kuhat kompota,sexat,hodit po stopnicah...Se je :duda:sama odločila,da pride!

tinkatonka -> Sem že tu!!! (22.6.2005 17:20:58)

Kako lepo je prebrati, da je šlo vse vredu in hitro.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj se pa pridno cartajte doma!!
:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Sem že tu!!! (22.6.2005 17:26:52)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

smrka -> Sem že tu!!! (22.6.2005 17:42:17)

jaz si tudi zelim tako hitrega poroda kot si ga ti imela. Pa brez sivov.
No cestitam ti pa veliko crkljanja

Tinna -> Sem že tu!!! (22.6.2005 17:44:21)

Čestitke celi družinici in še posebej mamici.:rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:

kofetek2010 -> Sem že tu!!! (22.6.2005 17:52:34)

lepo, lepo ;) upam, da bo tud meni tako uspelo ;)

uživajte in pozdravi mojo snaho :)-:)-:)-

urši* -> Sem že tu!!! (22.6.2005 18:47:28)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Sem že tu!!! (22.6.2005 18:50:37)

:darilo::darilo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::rozica::rozica::torta::torta::bravo::bravo::darilo:

CIPRESA -> Sem že tu!!! (22.6.2005 20:02:09)

JA tole je pravi balzam sedajle za moja ušesa, bom vsak dan še ene 3X prebrala, pol upam da me ne bo tako zelooo strah.

ribica. -> Sem že tu!!! (22.6.2005 20:33:25)

Tako porodno izkušnjo je pa res lepo slišat, balzam za ušesa in dušo. O tem vse sanjamo......

Čestitke!

spacey -> Sem že tu!!! (22.6.2005 22:11:30)

Čestitke! E tak porod si res lahko samo želiš in upaš da ga doživiš. :)

Stran: [1]