Ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

metka11 -> Ovulacija (22.6.2005 17:09:54)

Helo!
Vprašanje za vas, punce.
Vse govorite, da imate med O neki čuden izcedek. Pri meni se to ne dogaja in sem se odločila, da si kupim tester za preverjanje O. Kje se ga da dobiti, kako se imenuje in koliko stane?
Da bomo vsaj vedeli, kdaj so tisti dnevi, ko moramo pospešeno :sloncek::sloncek::sloncek:.

hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj.
metka11

Anitka -> Ovulacija (22.6.2005 18:05:31)

Hojla!

Sprašuješ po testih za O. Jaz in veliko drugih punc, smo naročevala teste iz ZDA na http://www.testsforless.com

in sicer se najbolj splača naročit combo paket 25+5 (25 za ugotavljanje O in 5 za nosečnost), stanejo pa 26,50 USD oz. približno 5000 sit. Naročiš jih lahko, če imaš Eurocard ali Viso. Nanje čakaš nekje 10-14 dni.
Njihova prednost je vsekakor cena in pa po mojih izkušnjah so zelo zanesljivi (preverjeno!).

Če te pa še kaj zanima pa le vprašaj.

Pa čimprej ti želim :roza::modri:

Pa pa,

Anitka

petka -> Ovulacija (22.6.2005 20:24:37)

Hoj,

jaz sem jih naročila prejšnji teden (Anitka, hvala za pomoč!)

in sem jih dobila danes :bravo:

brzina ni kaj :bravo::bravo:

zdej morm pa samo še ugotovit kako funkcionirajo...:zmeden:

Anitka -> Ovulacija (22.6.2005 22:06:35)

A si jih že dobila? Ja to je bilo pa res brzinsko.

Sicer pa ni nobena umetnost jih uporabljat. Je pa najbolje, da delaš test v popoldnaskih urah za razliko od nosečniških testov. Pomočiš v urin, malce počakaš in to je to. Jaz imam cikluse dolge nekje 27-28 dni, s testi pa začnem tam nekje 12. ali 13. dan.

So pa navodila napisana tudi na njihovi strani.

Pa pa,

Anitka:pika:

petka -> Ovulacija (22.6.2005 22:15:27)

Ma ja, saj ni panike, sam tam ko piše, da če je test pozitiven (enako ali močneje obarvana črta) je treba :sloncek: čez 24 ur in ne kasneje od 48 ur :zmeden:

tega pa glih ne štekam najbolj kako je to mišljeno..

ja poslal so pa res brzinsko, sem bla res presenečena :bravo:

baj :muca:

metka11 -> Ovulacija (24.6.2005 15:57:20)

Punce, dons sm hotla naročit to zadevo, pa na tej strani nikakor ne najdem ikonce, kje se to naredi. Mi lahko pomagate, prosim?

Hvala in lep vikend vsem pa čimveč :sloncek::sloncek::sloncek:
metka11

3peresna -> Ovulacija (25.6.2005 15:34:41)

Metka11, na osnovni strani klikneš na COMBO PACKS. Ko se ti odpre naslednja stran, na levi strani pri naslovu "25 Ovulation Tests with 5 FREE Pregnancy Tests" piše Item Price $26.50, Order Qty in Add to Cart. Klikneš na gumb Add to Cart in ko se ti odpre nova stran, klikneš na Check Out in vpišeš svoje podatke. Naprej pa mislim, da bi moralo iti.
No, upam, da je dovolj razumljivo napisano.
Pozdravček!

Stran: [1]